Rådgivning om badeværelse belysning

December 8

Rådgivning om badeværelse belysning

Hvis du er remodeling eller designe et badeværelse i dit hjem, vil ikke pladsen være komplet uden korrekt rumbelysning. Lys kan forbedre funktionen af badeværelse plads, og kan endda være en del af din dekorative ordningen for området.

Størrelse

En stor vigtigste lys i et lille badeværelse er normalt tilstrækkeligt. en monteret lys i midten af loftet vil frigøre gulvplads, og en dekorativ accent som farvede glas til at dække pæren vil gøre belysning mere attraktivt. I et større badeværelse, kan en lampe i den farve, du har udpeget til rum være placeret i hjørnet; en mere omfattende lampen, ligesom en lysekrone, arbejder i en elegant stort badeværelse samt.

Positionering

Det kan være nødvendigt at have mere end én type af belysning i rum afhængigt af størrelse og udformning af badeværelset. For eksempel, en lys stativ over spejlet er nyttigt, når du laver dit hår eller anvende makeup, og en lys lige over brusebad eller badekar område er en praktisk ud så godt.

Advarsel

Hvis du skal bruge små lamper eller lys kilder for visse områder af dit badeværelse, skal du sørge for at holde apparaterne og deres snore fra vasken eller badekarret til at forhindre kontakt med vand. Sørg for at vælge lamper, som er små nok til counter plads du bruger i badeværelset, så at belysningen ikke vil vælte.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com