Rådgivning om brændeovn brændeovne

June 19

Rådgivning om brændeovn brændeovne

Appel af en brølende ild overtaler ofte boligejere til at overveje en træfyrede ovn for deres hjem. Det faktum, at disse ovne kan hjælpe skære ned på varmeregningen er en tilføjede gratiale. Men en brændeovn kan blive en brandfare i dit hjem, hvis det ikke anvendes korrekt. Hvis du overvejer en træ brændende vil komfur, disse sikkerhed og vedligeholdelse tips hjælpe sikre, peak performance fra din brændeovn og beskytte din familie mod en eventuel brandfare.

Købe den rigtige størrelse komfur

Når du vælger en brændeovn, vælge en model, der er den rigtige størrelse til dit værelse. Boligejere ofte antager større er bedre og købe en ovn, der er alt for kraftig til deres hjem. Overdimensionerede modeller bør undgås, men fordi de kan være en brandfare. En korrekt størrelse brændeovn fungerer effektivt nok til at varme dit værelse uden at risikere at forårsage oprustning i skorstenen, der kan føre til en brand. For at bestemme den korrekte størrelse til et komfur, måle rum eller område, du planlægger at opvarme og registrere antallet af kvadratfod. Bringe antallet med dig, når du går på indkøb og komfur forhandler bør være i stand til at identificere modeller, der passer til dine krav.

Brug krydret træ

Træ til din brændeovn skal være ordentligt krydret, før det bliver brændt. Krydderier henviser til praksis af udtørring træ at reducere vandindholdet. Hvis træ med et højt vandindhold er placeret inde i din brændeovn, skal alle fugt brændes før dit hjem begynder at være opvarmet. På den anden side træ der har været krydret typisk forbrændinger ved højere temperaturer og med større effektivitet. Logfiler fungerer godt, men sørg for, at de har været tørret under dække for mindst seks måneder før du brænder dem i din brændeovn.

Installere et termometer

For at sikre sikker brug af din brændeovn, overveje at installere en magnetisk termometer på dit komfur. Termometeret tillader dig at overvåge den hastighed, hvormed ilden brænder i ovnen, så du er klar, hvis det bliver usikre. Desuden holde en ildslukker på side i tilfælde af brand skal blive ukontrollabel.

Holde ovnen og skorstenen ren

For at holde din brændeovn fungerer effektivt og opretholde sikkerheden i dit hjem holde din brændeovn og skorsten rene og fri for snavs. Mens du kan gøre nogle af vedligeholdelsen selv, såsom børste den katalytiske combuster for at holde den ren, det er en god idé at hyre en kvalificeret Skorstensfejeren til at passe din skorsten og brændeovn. En professionel feje kan inspicere din skorsten for at sikre, at det er i god stand og holde det fri for snavs. Han kan også inspicere komfur for revner, utætheder eller andre tegn på forværring, der kan sætte dit hjem i fare. Som regel har din skorstensfejer, undersøge brændeovn og skorsten mindst en gang om året for at kontrollere, at alle komponenter er i god stand.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com