Rådgivning & retningslinjer på jord test

April 9

Rådgivning & retningslinjer på jord test

Jord test udføres før plantning en afgrøde for at fastslå, hvilke næringsstoffer skal tilføjes til jorden og til at bestemme jordbundens pH-niveau. Medmindre pH-niveau er i det korrekte område for afgrøden, planterne kan ikke få adgang til næringsstofferne.

Prøvetagning af jord

Cirka 6 til 8 jordprøver er fjernet fra området hele havearbejde. En spade er brugt til at grave en kop af jord, der er 4 til 6 inches under overfladen. Alle jorder er blandet sammen i en spand, og en prøve af blandingen placeres i test kit taske.

Test Kits

Test kits kan erhverves hos county landbrugs udvidelse. En særlig brun papirpose og en form er påkrævet for hver prøve. Den nødvendige mængde jord, der er anført på formularen er placeret i en papirpose og forseglet. Oplysninger, såsom navn, adresse og planlagte afgrøder, er skrevet på formularen og sendt med prøven.

Mærke hver lokalitet

Store plantningsområder kræver mere end én jord test. På hver pose jord, nedskrive placering: toppen af bakken nær trægrænsen, langs åen eller våde områder, f.eks. Dette giver specialiserede næringsstof anbefalinger for typen af jord i hvert område.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com