Rådgivning til badeværelse Design

December 9

En veldesignet badeværelse kan forbedre oplevelsen af badeværelset. Uanset om det er en enkel, moderne design eller en udsmykkede design, er det vigtigt at overveje følgende, når du opretter et nyt badeværelse design.

Gamle eller nye

Hvis gør en remodel for at oprette dit design, bestemme, hvilke elementer du ønsker at holde, og som du gerne vil ændre. Budgettet kan spille en stor rolle i denne beslutning. Badeværelse inventar såsom toiletter, bøtter og dræn kan være dyrt at udskifte og ofte gange gøre ikke en enorm indflydelse i det overordnede design, hvis de er en neutral farve som hvid.

Når du laver et nyt badeværelse design, er inventar lige så vigtige i beslutnings- og budgetprocessen. Mens top-of-the-line inventar er rart at have, kan de ikke nødvendigvis har så meget indflydelse på den overordnede design som high-end speciale fliser ville. Holde disse ting i tankerne, når du opretter et budget: prioritere budget til at fokusere på de elementer, der er det vigtigste aspekt af design.

Materialer

Materialerne er det vigtigste aspekt af design i et badeværelse; de skal passe ind i designet samtidig være funktionel til den daglige brug af badeværelset. Vandtætte materialer som fliser eller sten er ideelle til badeværelse overflader. Både fliser og sten kommer i en bred vifte af former og farver. En lille firkantet flise tilbyder en relativt billig endnu raffineret look, mens en sten såsom marmor udstråler en elegance, som også er reflekterende i dets pris.

Farve gane

Farve ganen af ethvert værelse design er måske det vigtigste aspekt. Subtile, beroligende farver fungerer godt til at afspejle den beroligende stemning af et badeværelse. Tænk på farven i forhold til den stemning, du ønsker at skabe til badeværelset. Mens du vælger en farve ganen er generelt det første trin i værelse design, badeværelse materialer som fliser og bordplader kommer ofte i begrænset farvevalg. Vælg en generel farve ganen og derefter vælge den type og tekstur af farve-bærende funktioner såsom fliser. Når den generelle farve gane er valgt, yderligere at forfine farve ganen baseret på de tilgængelige farver. Vælg farve til væggene efter base ganen er blevet valgt på grund af den brede vifte af farve til rådighed. Når du vælger farver til fliser, overveje at vælge farver, der vil stå sin prøve af tid. Disse elementer er mere permanent, mens maling farver til væggene kan være mere trendy på grund af lethed, hvormed ændrer farven med en ny frakke af maling.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com