Række aftræk Hood stilarter

May 13

Område eller cook-top udluftning hætter, fås i mange forskellige stilarter, imødekomme forbrugernes behov. Typen af aftræk hood du vælger afhænger af din madlavning vaner, budget, køkken layout og ledig plads. Som hovedregel vælge et aftræk hood mindst lige så bred som din rækkevidde eller cook-top og ca 3 tommer dybere. Installere det mellem 20 og 24 inches over din rækkevidde eller cook-top.

Ventilerede hætter

Udluftet emhætter, også kendt som kanaliserede emhætter, tvinge luft gennem en kanal til en afgangsåbningen. Ventilerede hætter arbejde godt over brændeovne eller cook-toppe beliggende på indersiden af ydervægge, samt over øen cook-toppe, der kan være aftræk gennem loftet på ydersiden. Ventilerede hætter anbefales hvis du ofte tilbereder fødevarer, der producerer røg eller lugt, eller hvis du hyppigt lave mad med fedt eller olie.

Recirkulerende emhætter

Recirkulerende emhætter, også kendt som ventless emhætter, sutte den omgivende luft i gennem et filter før recirkulerende det tilbage ud i køkkenet. Selv om recirkulerende emhætter reducere damp og madlavning lugte, de ikke fjerner varme eller røg fra luften og derfor anbefales ikke til folk, der ofte tilbereder fødevarer, der producerer en masse varme eller røg mens madlavning.

Under-kabinet emhætter

Under-kabinet emhætter forbindes til bunden af kabinetter omkring din komfur eller cook-top. De fleste er ventless og formål simpelthen for at cirkulere varm luft og damp, der ophobes mens madlavning, ved hjælp af en ventilator og filter, der spredes partikler i luften. Mange nyere modeller har en forsamling indstilling, der giver mulighed for klimaanlæggets til udendørs. Under-kabinet emhætter, typisk kompakt, koster mindre end vægmonteret eller ø emhætter, kommer i en række forskellige finish til at matche eksisterende køkkenmaskiner, og mange har lys, der kan du slå til lysere området mens madlavning.

Vægmonteret emhætter

Vægmonteret emhætter forbindelse til indersiden af en ydervæg og kanaliseres til ydersiden. De har bred mund, som trækker i røg og lugt, og bruge en fan og blæser til at udvise luften udendørs. Vægmonteret emhætter, men dyrere end under-kabinet emhætter, har også mere standard funktioner, som halogen belysning, dekoratør og rustfrit stål finish og touch-pad kontrol.

Øen emhætter

Øen emhætter tilsluttes kanalsystem i loftet over øen cook-top og hænge ned over arbejdsplads. De skal arbejde hårdere end vægmonteret eller under-kabinet emhætter til at rense luften, fordi de opererer i et åbent rum uden vægge eller kabinet i nærheden til boksen i damp, røg og andre luftbårne partikler. Købe en ø vifte hood lidt større end cook-top øger effektiviteten. Typisk stilfulde og dekorative på grund af deres fremtrædende placering i rummet, øen emhætter er det dyreste valg, men også har de fleste funktioner. Halogen belysning med flere lysstyrker, automatisk slukning kapaciteter, touch-pad kontrol og høj-drevne fan og blæser motorer leveres som standard på de fleste modeller.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com