Rag maleteknik

April 29

Rag maleri, er også kaldet ragging, en af de nemmeste og mest populære typer af faux finish anvendes til vægge og møbler. Med et par simple leverancer, kan nogen omdanne vægge til rig, dramatisk udsmykning erklæringer.

Forsyninger

Hver ragging projekt kræver mindst to maling farver, en for den base coat og en for top coat. Du kan vælge flere maling farver for en top coat. Top coat farve vil være blandet med en speciel glasur designet til faux finish. Fælles forsyninger som maling bakker, ruller, drop klude og oprydning klude er nødvendigt så godt. Hvis det er første gang du har prøvet rag maleri, skal du vælge et par forskellige typer af klude til at male med. Hver tekstur og løkke vil give et lidt anderledes udseende når teknikken anvendes. Gamle håndklæder, T-shirts og endda din maler oprydning klude kan arbejde pænt. Hvis du er nervøs for at placere maling på væggen uden at vide hvad rag vil ligne, kan du eksperimentere med et stort stykke papir og de forskellige klude først.

Base Coat.

Før ragging kan begynde, skal den grundmaling rullet op på væggen og lov til at tørre. Denne farve vil vise gennem den ragging. Det tager omkring fire timer for at tørre, men det kan variere afhængigt af luftfugtigheden og temperaturen i rummet. Derfor vælger mange at lade underlak tørre natten før du starter den faux finish.

Ragging

Når det er tid til at starte rag maleri, bland glasur og top coat farve sammen efter fabrikantens anvisninger. Flok op rag meget løst i hånden. Dyppe den i glasur blandingen og tørre det på kanten af gryden, så du ikke placere klatter af maling på væggen. Begynder i en øverste hjørne af lokalet og ising maling på væggen. Fortsætte med at duppe og spred malingen, indtil du opnår en smokey look til top coat. Det bør ikke spredes så vidt at farven kommer endnu. Ujævnheder af rag maleri gør det tiltalende. Som du går, prøv at dreje dit håndled i forskellige retninger; cirkulære mønstre kan give nogle stoflige interesse til væggen. Hvis du anvender mere end én top coat, Vælg den dybeste eller mest dramatiske farve at gå sidste på væggen og anvende det tyndt. Sørg for at tillade hver top frakke til tørre, før du begynder det næste lag.

Overvejelser

Glasuren kan tørre meget hurtigt, så vær sikker på at kun arbejde i små lapper på et tidspunkt. Når glasuren er tørt, der er ikke meget du kan gøre for at løse problemer uden malerarbejde den grundmaling og starte forfra, så prøv at arbejde langsomt og forsigtigt rundt i lokalet. Bruge en lille malere børste til dab glasur i hjørnerne. Hvis du foretrækker en teknik, der ikke er helt så hands-on, er der rag ruller, der kan producere en lignende virkning som hånd rag maleri. Dyp disse ruller i glasuren og sprede det på væggen på samme måde som en standard rulle, men med en tyndere lag maling.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com