Ragging maleteknik

May 6

Ragging maleteknik

Ragging er en type af faux maleri, der skaber en illusion af tekstur på en flad overflade. Ragging er normalt anvendes til indvendige vægflader, men det kan også bruges på pejs mantels, døre, kabinetter og træmøbler. Teknik af ragging indebærer latex maling og en latex glasur i koordinerende farver og en klud (eller rag roller). Det er simpelt nok for gør det selv-projekter. I nogle tilfælde er det nyttigt at have 2 mennesker at gøre jobbet.

Opsætning af

Konfigurere dit arbejdsområde med en dråbe klud eller plastfolie. Male på din base farve, ved hjælp af latex halvblank eller satin maling. Det bør helt tørret, før du begynder din ragging proces.

Ragging om teknik

Hæld glasuren i en rulle pan og dyp din bundter op klud eller rag-roller direkte i glasuren. Rulle eller gnides overskydende, og anvende det direkte på væggen. En teknik er at skabe en cylinder form med rag, bunching i de løse ender og rulle den over en base coat.

Ragging-Off teknik

Fyld maling bakken med glasur, og male det på væggen med en rulle. Mens glasuren er stadig våd, tage en bomuldsklud (noget fnugfri) og flok det. Anvende rag til den våde glasur, der vil fjerne glasur i varierende mønstre. Gentag processen indtil væggen er færdig.

Maleteknik

Start på loftet, og arbejde i alle retninger (lodret, diagonalt, horisontalt) for at skabe en varieret, naturligt tekstureret udseende. Være i overensstemmelse med hvor meget af grundfarven du ønsker at vise gennem den ragging.

Stor overflade teknik

Hvis du arbejder på et stort overfladeareal til ragging-off teknik, risikerer du at have glasur tørre, før du kan begynde din ragging-off teknik. Arbejde med en partner, der kan følge dig lige efter din ansøgning af glasuren til at undgå dette problem.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com