Ragging maling teknikker

February 12

Ragging er en enkel maling teknik, der føjer tekstur og dybde til dine vægge. Afhængigt af de valgte farver kan virkningen være subtile eller dramatisk. Ved hjælp af to eller flere farver, der er lignende producerer en sofistikeret look, mens kontrasterende farver er mere velegnet til et land eller landdistrikter indretning. Kendt som en brudt farveeffekt, er det en, der selv en nybegynder kan lære at bruge effektivt.

Ragging på

Ragging på er en iøjnefaldende finish. Brug den hvis du er på udkig efter en meget ru mur. Male væggen en grundfarve. Vælg en anden maling farve og bland det med ruder væske. Bemale glasur blandingen på væggen med en ren tør klud, der har været rullede i folder. Holde dreje rag og hvorved man genfolder det for at undgå et fodaftryk effekt.

Ragging Off

Ragging off bør være når du ønsker en mindre indlysende effekt. Ved hjælp af denne teknik med to eller flere lignende farver skaber et lysende, papir-lignende udseende. Male væggen en grundfarve. Oprette en glasur med den anden farve ved hjælp af ruder væske. Børste glasur på væggen i en 4-mund sektion. Ved hjælp af en ren rullede op rag, tryk på rag til væggen og fjerne glasur.

Rag rullende

Du kan rag roll ved at bruge enten rag eller rag off metode. Forskellen er at i stedet for blot at trykke på rag til væggen, du rulle den over væggen i et tilfældigt mønster, ofte hvorved man genfolder rag sørge for der er ingen indlysende gentaget figurer. Du kan også bruge en klud roller.

Ragging som Supplement

Ragging er undertiden det første trin af en mere kompliceret faux maleteknik. For eksempel er ragging off det første skridt i realistisk marmorering. Ragging om, i flere velvalgte farver, er en komponent af faux granit og andre faux sten arbejde.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com