Ralph Lauren tema soveværelse idéer

June 27

Siden virksomhedens begyndelse 1967, er Ralph Lauren blevet en husstand navn kendt for sin tøjkollektion, som angivet med brede, håndlavede bånd. Gennem de efterfølgende 40 år, har linjen udvidet til en fuld indsamling af mænds tøj, tøj til kvinder og børn, og til sidst et hjem linje. At vide et par designvalg for et tema Ralph Lauren soveværelse kan hjælpe dig med at beslutte hvad de skal gøre med dit værelse.

Sommerhus

Udnytte en blomstret bed sæt som Saint Honore eller romantisk rejsende og tturn dit soveværelse i en vintage sommerhus. Start med lyse vægge i enten hvid eller bløde pasteller, der svarer til sengetøj sæt. Hvis det ønskes, hænge wainscoting på væggene til at tilføje til sommerhus føler. Bruge hvide nitter gardiner for vinduerne og placere et vævet tæppe i bløde, dæmpede farver på gulvet. Tilføje hvide hylder til væggen i solid design eller med rulle detaljer. Dekorere med vintage stykker såsom sølv kopper, gamle vintage baby tøj eller endda halm hatte. Vælge møbler i let til medium woods eller male det hvidt eller off hvid. Tilføje punches af farve rundt i lokalet ved at placere små potteplanter topiaries på bogreoler og dressers.

Seaside

Opnå en seaside eller nautisk tema ved hjælp af en blå sengetøj sæt, såsom den Indigo moderne. Alternativt kan du bruge en solid hvid sæt, som den øverste femtedel samling. Male væggene med bløde blå eller hvid maling. Tilføje sejlbåde eller andre nautisk tema dekorationer rundt i lokalet, herunder fyrtårne, redningskranse og muslingeskaller. Fyld en oplader med sand og små muslingeskaller, sand dollars og søstjerner. Placer opladeren på en kommode. Hænge fiskenet på væggene og guffe søstjerner i det.

Royalty

Vælg en sort eller lilla sengetøj indsamling som The Brookfield eller en femte indsamling til at oprette en royal føler. Vælg en rig gylden gul til væggene og en matchende kaste tæppe til gulvet. Bruge mørke træmøbler føje til overflod. Tilføje masser af pyntepuder til sengen. Hænge artwork med guld rammer på væggen.

Jagt Cabin

For en maskulin føler, Vælg mørkere sengetøj samlinger såsom samlingen Shetland eller samlingen Safari. Vælge mørke brune til vægge eller tilføje træ planker til væggen for at gøre det føles som en bjælkehytte. Placer en falsk bjørneskindsmanden tæppe på gulvet. Tilføje en rustik træ hylde til væggen for at genskabe en pejs mantel. Hænge gevirer eller udstoppede dyr hoveder på væggen. Vælg bejdset træ møbler til slut udseendet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com