Ramme gør værktøjer

April 21

Ramme gør værktøjer

En brugerdefineret ramme accenter ethvert kunstværk, om omkring en oprindelige lærred, et stykke af fotografering eller din favorit finger maling mesterværk. Men fordi professionel indramning kan være dyrt, mange mennesker vælger at gøre deres egne rammer af træ eller andre materialer. De følgende ramme gør værktøjer er fælles workshop instrumenter og kan findes på ethvert hjem forbedring eller hardware butik.


Fra en simpel håndsav for de forskellige former for motorsave er der mange Save, der kan bruges til at skære rammekanter. Dog har billedrammer normalt mitered hjørner, hvilket betyder, at enderne af hver side er skåret på 45-graders vinkel og så pænt udstyret sammen. Til denne opgave, vil de fleste mennesker bruge en gering sav eller en tabel saw, som begge er designet til nemt skæres præcise vinkler.

Trælim

Trælim slutter sider af rammen sammen, påfyldning i små revner og skaber en tæt forsegling. Når du vælger mellem forskellige mærker, overveje styrken af limen og mængden af vægt det vil holde, som bør være opført på flasken. Selv om træ lim danner en permanent bond, kan tungere rammer skal styrkes desuden med søm eller skruer til at sikre hjørnerne.

Klemmer

Klemmer gælder pres for at holde objekter stramt sammen og forhindre bevægelse. Når du foretager rammer, der klemmer bruges til at sikre en længde af træ til bordpladen, så det kan skæres med lige og nøjagtige linjer. Klemmer bruges også til at holde rammen sammen mens limen tørrer. Bandet klemmer eller speciale billedramme klemmer arbejde godt til dette formål, fordi de giver de fire sider til at være holdt sammen samtidig.

Måleværktøjer

Uanset om du vælger en lineal, målestok eller målebånd, er nøjagtig måleværktøjerne afgørende for at gøre rammer. For eksempel, hvis kanten stykker er ikke omhyggeligt målt og skåret i lige længder, mødes hjørnerne ikke på præcis 90-graders vinkler. En fleksibel målebånd, som kan købes hos enhver isenkræmmer, er især nyttigt, fordi det bøjer let omkring billede hjørnerne.

Sandpapir

Selv med de mest omhyggelige målinger, vil de separate stykker af rammen sandsynligvis have små ændringer til at passe perfekt sammen. Sandpapir med mellemlang og fine grus kan bruges til at foretage justeringer til de vinklede nedskæringer, giver den færdige ramme netop tiltrådte hjørner med ingen huller eller revner. Sandpapir kan også fjerne resterende lim og glat enhver uslebne kanter, giver din ramme en poleret og professionel udseende.

Router

En router er en roterende skærende værktøj, der lukkede ud et bestemt område i et stykke træ. Det er almindeligt anvendt til at oprette rabbet, en forsænket rille, der er skåret i ryggen inde i kanten af rammen. Denne groove er, hvor illustrationer eller glas sidder. Selvom en bordrundsav kan bruges til at skære i rabbet, routeren giver renere kanter og er betydeligt nemmere at bruge.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com