Rammeløse vs indrammet bruser omgiver

October 18

Rammeløse vs indrammet bruser omgiver

Du skal muligvis vælge mellem form og funktion, når det kommer til at vælge en indrammet eller rammeløse bruser surround. Mange rammeløse sorter har en glat udseende, der er særligt tiltrækkende på moderne indstillinger, men deres evne til at bevare vand og varme kan blive kompromitteret af deres rammeløse design. Indrammet omgiver er på den anden side nogle gange sværere at vedligeholde.

Byggeri

Indrammet bruser omgiver har en udsat metalramme, der holder en glasdør og ydre Brusevægge på plads. Støtte rammen giver giver entreprenører til at installere letvægts glas til brusebad surround, som er billigere. Højere priser glas, der er 3/8 til 1/2 tommer tyk kan anvendes til rammeløse bruser omgiver. Installatører bruger ofte klar silikone for at forsegle væg leddene af rammeløse strukturer til at undgå at tilføje nogen metal understøtter til surround.

Decor

Rammeløse design gøre mindre opmærksom på bruseren og giver mulighed for boligejere til at spille op dekorative detaljer i deres badeværelser. For eksempel, afsløre rammeløse brusebad med klart glas omgiver indviklede flise arbejde på et brusebad mur. Rammeløse omgiver er normalt lettere at holde ren. Fugt bliver fanget i metal sporene af indrammede designs, som fremmer opbygningen af meldug. Rammer, metal, kan også ruster på et tidspunkt, hvilket gør det vanskeligt at holde bruser surround fra ser nusset uanset hvor ofte det er renset.

Utætheder

Utætheder kan være et problem med nogle rammeløse bruser designs, især hvis et installationsprogram formål brusebad styrer mod et område, der er sårbare over for utætheder. For eksempel, forårsager placere krop sprøjter nær en rammeløse brusedøren en kraft af vand til pund på dørens ulukkede sømme og sive ud. Indrammet omgiver tendens til at gøre et bedre stykke arbejde på at forhindre lækager. Rammeløse indhegninger miste normalt nogle vand uanset hvor bruser kontrolelementer er placeret, men.

Damp

Rammeløse bruser, der også omfatter dampgeneratorer kan ikke bevare så meget varme som indrammede versioner. I nogle tilfælde, kan en flytbare klare strimmel, der passer til bruseren døren komme med en frameless surround for at forhindre det meste af dampen i at flygte. Ikke desto mindre kan en fuldstændig damp-bevis surround ikke være ideelt på grund af potentialet for at øge mug vækst.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com