Rammeløse vs sømløse døre til brusekabiner

April 3

Rammeløse vs sømløse døre til brusekabiner

En frameless brusedøren, også kaldet sømløs eller uvejsomme, har ingen metal eller nogen form for rammen knyttet til dens kanter. Der er ingen forskel mellem rammeløse og problemfri døre til brusekabiner - vilkårene henvise til den præcis samme koncept. Sammen med rammeløse døre til brusekabiner er indrammet og semi-indrammede brusekabiner også muligheder.

Rammeløse bruser døren struktur

Fleste af rammeløse døre til brusekabiner er holdt på plads af anodiseret aluminium eller messing forgyldt hængsler og klip på stationære paneler. Begge anodiseret aluminium og messing-forgyldt klip hold rammeløse døre til brusekabiner i position lige så godt. Når det kommer til hængsler, dog er rammeløse døre til brusekabiner bedst tjent med pivot, i modsætning til swing, hængsler. Pivot hængsler distribuere brusedørens vægt, således at det reducerer belastningen på panelet vedlagte swing hængsler tillade den tilsluttede stationære panel til at støtte brusedørens fulde vægt.

Rammeløse og problemfri bruser dør glas

Rammeløse døre til brusekabiner er lavet af hærdet glas, der er 3/8 tomme eller 1/2 tommer tyk. Glas, der er 3/8-tommer tyk er mere gennemsigtig og lettere, mindske panel stamme og glas mindre tilbøjelige til at være beskadiget. Glas, der er 1/2-inch tyk er tykkere og så, stærkere. Hærdet glas opvarmes, indtil det er omkring fire gange stærkere end almindeligt glas, gør brud højst usandsynligt. Hærdet glas er også sikrere end almindelige glas, fordi det usandsynlige, det bryder, det splintres i små stykker uden skarpe kanter.

Indrammet døre til brusekabiner

Indrammet brusebad døre er lavet af glas, der er fra 1/8 tommer til 3/16-tommer tyk, som er tyndere og svagere end rammeløse bruser dør glas. Rammeløse døre til brusekabiner vare længere end indrammet dem og fjerne enhver wobble på Starthilsen eller Sluthilsen. De er også nemmere at rengøre end indrammet døre til brusekabiner, da alle de kræver er en gummi squeegee. Nogle mennesker foretrækker æstetik af en rammeløse brusedøren til pladskrævende metal omkring en indrammet.

Semi-rammeløse døre til brusekabiner

Semi-rammeløse brusebad døre, der er hængslet har ikke indramning omkring toppen og håndtag, og dem, der glider har ikke indramning i siderne. Vægge og bund af en semi-rammeløst kabinet har dog indramning. En stationær vandrette linje i toppen af mest semi-rammeløst indhegninger fungerer også som indramning.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com