REC Room designideer

July 9

REC Room designideer

Udsmykning et rec rum, også kendt som rekreative rum, spillerum, billardrum eller bar room, kan være et interessant projekt for din husstand. Uanset om du ønsker et stilfuldt og trendy look, et klassisk look eller et afslappet look, kan du finde rec room designideer, som vil opfylde dine særlige stil. Den måde, du designer dit rec værelse kan tilskynde folk til at slappe af og spille sammen.

Møbler ideer

Tror om hvilken type møbler du gerne vil have på værelset rec. Hvis du har masser af plads, kan du overveje et billardbord, game borde for air hockey eller bordfodbold, borde, stole og en bar. Hvis du arbejder med et mindre rum, kan du designe dit værelse omkring en tv-film ved hjælp af et par sofaborde og nogle liggestole til møbler. Når du føjer møbler på værelset rec, overveje den ønskede typografi. Kan du dekorere i lyse farver, eller du måske ønsker at gå til en traditionel træ look.

Belysning

Belysning er en stor del af spil værelse design. Hvis du har en pool tabel, kan du centrere en hængende lys over tabellen. Vælg dåse lys, forsænket lys eller moderne vej belysning rundt i lokalet. Lyser med dimming switches vores handy for film og elektroniske spil at spille. Tilføje lyse belysning på kortet bordene og dart-kaster områder.

Møbler Arrangement

Når du designer dit rec værelse, overveje hvordan du vil arrangere møbler. Generelt, et poolbord er placeret midt på en spillerum. Holde en stående rack eller hængende rack i nærheden for stikord. Hvis du har et mørkt hjørne af lokalet, kan du sætte dit fjernsyn der for afspilning af spil og film. Du kan placere en bar i hjørne, så det er ude af vejen for spillene, men folk i baren kan stadig føle som om de er en del af handlingen, hvis de vender på deres taburetter. Gruppe komfortable stole og sofaer rundt i rummet, ikke bare foran tv'et. Sommetider ønsker folk at se andre spille spil, og dette lader dem gøre det i komfort.

Dekorere væggene

Folk, der sætter pris på en traditionel rec-værelse udseende måske gerne have paneled vægge for at skabe en bar-rum føler. Du kan også oprette temaer i værelset rec af maleri kalkmalerier på væggen eller ved at dekorere væggene med lyse farver og tematisk kunst.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com