Recirkulerende udluftning vs eksterne udluftning i en mikrobølgeovn

February 13

Recirkulerende udluftning vs eksterne udluftning i en mikrobølgeovn

En mikrobølgeovn ovn designet til at blive monteret over en kogeplade er normalt udstyret med et ventilationssystem til at håndtere de madlavning lugte, røg og fugt, der stige fra madlavning overflade. Ventilationssystemet kan føre til en udvendig vent, eller det kan blot recirkulere luften tilbage i køkkenet. En recirkulerende aftræk har fordele i form af nem installation og energieffektivitet, men det betaler for disse fordele på bekostning af effektiv ventilation.

Udstødning effektivitet

Et eksternt udluftet mikrobølgeovn monteret over en kogeplade bruger en fan til at trække luft gennem den mikrobølgeovn ventilationskanaler og ind i en udstødning kanalen fører til ydre af bygningen, så de fleste af fugt, varme, lugt og partikler genereret af madlavning går lige udenfor. En ductless recirkulerende udluftningsanordning trækker luft gennem et filter og udstødning luften tilbage i køkkenet. Nogle enheder er udstyret med en trækul filter, der fælder nogle partikler og lugte, men de fleste af varme og fugt, sammen med nogle typer af partikler, bo i huset. Andre enheder bruge aluminium filtre, at fælde fedt men ikke meget andet. På den anden side udstødning ikke recirkulerende ventilationskanaler konditioneret luft på ydersiden, så de kan bidrage til at gøre et køkken mere energieffektive.

Vent Installation

Installation af en mikroovn med en recirkulerende udluftning er generelt meget lettere og billigere end installation af et eksternt udluftet enhed, der kræver installation af kanalsystem og en udvendig udluftning hætte, samt piercing af en væg, loft eller tag. En ekstern udluftningsanordning kræver adgang til ydersiden, så det er mest bekvemt placeret på en ydervæg, men en recirkulerende enhed kan nemt installeres på en indervæg, og det kan flyttes forholdsvis nemt for.

Vent krav

Når du installerer et eksternt udluftet enhed, skal udluftningsanordning i overensstemmelse med fælles bygning standarder for at være sikker og effektiv. Udluftning kanal skal være fremstillet af galvaniseret stål, rustfrit stål eller kobber, og det bør have en glat indvendig. Ventilen skal altid udstødning på ydersiden, ikke i en kvist eller nogen andre indvendige rum. I nogle steder, kan lokale bygningsreglementer fastsætte en minimumsafstand mellem en udvendig udluftning og tilstødende døre, vindue eller anden struktur. Fordi recirkulerende ventilationskanaler har ingen udvendige komponenter, er de ikke omfattet af disse krav.

Luftfilter vedligeholdelse

Trækul filteret i en recirkulerende udluftningsanordning mister effektivitet over tid og brug, og du bliver nødt til at erstatte det med jævne mellemrum. I almindelighed, et filter vil vare til omkring seks til 12 måneder, men hyppige madlavning kan reducere dens levetid. Aluminium filtre kræver regelmæssig rengøring med et affedtningsmiddel opvaskemiddel eller i opvaskemaskinen.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com