Recyled plast, der ikke er god til brug i mikrobølgeovnen

July 19

Recyled plast, der ikke er god til brug i mikrobølgeovnen

Plast har fået en dårlig wrap i de seneste år, og mange af de oplysninger, der cirkulerer på internettet er unøjagtige, ifølge Harvard Medical School familie sundhed Guide. Enhver genvundet plast mærket sikker til mikroovn brug kan anvendes i mikrobølgeovnen. Varer uden mikrobølgeovn sikker etiketten bør anvendes med forsigtighed.

Kommerciel mad containere

Vandflasker, yoghurt kopper eller andre beholdere fremstillet af genvundet plast til at gemme mad til køb bør nok ikke være microwaved. Disse produkter er ikke blevet testet for at afgøre, om de er sikre til brug i mikrobølgeovn, og kan smelte eller blive deformeret ved høje temperaturer. Kemiske diethylhexyl adipat, en blødgører, anvendes til fremstilling af plast, kan udvaskes fra plastbeholdere, som ikke blev udviklet til mikroovn brug, potentielt forurenende mad.

Tegne containere

Tag beholdere fremstillet af genvundet plast kan også smelte eller udvasket blødgørere i mad. Medmindre beholderen er specielt mærket som mikrobølgeovn-safe, fjerne mad og genopvarme det i en mikrobølgeovn-safe container. Enhver beholder designet til engangsbrug bør ikke opvarmes i mikroovnen.

Overvejelser

Den amerikanske Food and Drug Administration har strenge retningslinjer for plast fremstillet til mad brug. Genanvendt plast mærket som sikker til mikroovn brug er blevet testet for at sikre, at de ikke vil smelte eller lække kemikalier. Genanvendt plast beholder, der mangler mikrobølgeovn sikker etiketten kan faktisk være sikker at mikrobølger, ifølge det amerikanske Department of Agriculture, men det har ikke været testet.

Generelle anbefalinger

Nogen genanvendt plast beholder, mangler mikrobølgeovn sikker etiketten er potentielt problematiske, når det bruges i mikrobølgeovnen. Hvis du er bekymret om sikkerheden af genvundet plast i mikrobølgeovnen, brug kun beholdere, der er mærket som mikrobølgeovn sikker eller bruge glas i stedet. Åbn plastbeholdere lidt at lufte dem før opvarmning og bruge papirservietter eller låg til at dække mad i stedet for plastikfolie.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com