Red Passion blomst planter

August 26

Red Passion blomst planter

Der er over 500 arter i familien Passiflora, og 60 af dem producere spiselige frugter, Ifølge Purdue University. De fleste er tropiske stedsegrønne vinstokke, selv om nogle kan tåle køligere vejr. Sidstnævnte er ofte løvfældende i naturen. Den store, fantastiske blomstrer på passionsblomst er, hvad gør denne plante ønskelige til mest hjem anlægsgartneri og landskabsplanlægning. Mange arter og sorter funktion blomster i nuancer af rødt.

Passiflora manicata

Passiflora manicata er lyse røde blomster og er passende blot kaldes "røde passionflower." Denne passiflora arter findes kun i Californien og Hawaii, ifølge det amerikanske Department of Agriculture. Det er en flerårig stedsegrøn vinstok, der blomstrer hele sommeren. "Coral Sea" er en rød-blomstrede hybrid af denne plante, som er meget kolde - og varme-hardy.

Passiflora racemosa

Passiflora racemosa er også almindeligt kaldet "røde passionflower." Blomster, som kan nå 5 inches i diameter, er lyse rødt, med en lilla base. Denne plante er hjemmehørende i Brasilien og, som mange passionsblomsten, vokser bedst i US Department of Agriculture voksende zoner 10 til 12.

Rød Granadilla (Passiflora coccinea)

Rød Granadilla er undertiden også kaldet "scarlet passionflower." 5-tommer blomster af denne vin er en dyb, mørk scarlet. Denne art producerer spiselige frugter, der er omkring 2 inches lang, med hud, der er stribet grøn og gul.

Passiflora phoenicea 'Ruby glød'

"Ruby glød" er en sort af Passiflora phoenicea. Denne stedsegrønne vinstokke funktioner blomster, der er stærkt duftende og blomstrer i sensommeren og tidlige efterår. Blomstrer er mørk rosa-rød, med lilla Centre. P. phoenicea planter er mere kolde hårdføre end mange andre arter og er købedygtig overleve korte perioder med frost.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com