Red Spider mider i mit græs

July 8

Kløver mider er almindelige skadedyr, ansvarlig for at beskadige græsplæner af mange boligejere. De små arachnids yngler i græsset udendørs i foråret og efteråret, men undertiden bevæge sig indendørs, når vejret bliver koldere. Denne lille røde mide ganger hurtigt og hurtigt bliver et irritationsmoment når præsenterer indendørs.

Identifikation

Kløver mider er spider mider, som er medlemmer af klasse Arachnida. Edderkopper, skorpioner og flåter er også relateret til spider mider. Kløver mide er rødbrun i farven og blade en rødlig pletten hvis mast. Efter fodring på græs, blive kløver mider brun eller olive grøn. Kløver mider måle 1/30 tommer i længden, og som er lille og svært at få øje på uden et forstørrelsesglas. Unge nymfer udklækkes fra lyse røde æg og er levende rød i farven.

Effekter

Kløver mider foder på græs, og en række andre planter og blomster. Kløver mide fodring skader er mest almindelige i tørre områder af plænen og ofte vises tæt på bygninger. Græsplæner har ofte sølv striber i græs knive efter kløver mide fodring opstår. Tunge angreb af kløver mider forårsage store pletter af græs til at dø. Døde pletter strækker sig flere fødder og opstår typisk indenfor 10 fod af bygninger eller huse. Kløver mider blive gener skadedyr, når de flytter indendørs især i stort tal. Disse mider kravle ofte over møbler, tæpper og vægge efter ind gennem revner i Vinduer og døre. Kløver mider ikke bide mennesker eller sprede sygdommen, men boligejerne foretrækker normalt de forblive udendørs.

Kulturelle kontrol

Kløver mide populationer er kontrolleret i græsplæner af giver masser af vand til tørre områder og omkring evergreens. Undgå at placere planter tæt på hjemmet, da dette hjælper med at forhindre kløver mider fra hjemmet. Colorado State University, at en plante-fri barriere af 3 fødder eller mere er normalt tilstrækkelig til at holde kløver mider udendørs. Forsegle eller caulk alle vindue revner og åbninger, der tillader kløver mider at komme indendørs. Placere en barriere af talkum eller majsstivelse omkring vinduer og døre undertiden holder kløver mider udenfor så godt. Vakuum kløver mider, der findes indendørs og Gentag støvsugning mindst én gang hver uge. Kløver mider er kunne flygte fra en støvsuger pose, så sørg for at tage det ud efter hver støvsugning.

Kemisk kontrol

Der er i øjeblikket ingen pesticider anbefales til afskaffelse af kløver mider på græs eller indendørs. Ifølge Colorado State University giver køber et produkt med den aktive ingrediens bifenthrin eller lambda-cyhalothrin typisk tilstrækkelig kontrol af kløver mider på græsplæner.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com