Redecorating et Den ideer

January 1

Redecorating et Den ideer

Hvis din den ikke få meget brug, overveje at have det gøre dobbelt told. Huler kan være en ekstravagance, når resten af apteringen buler i sømmene. Måske har du ønsket et sted for en rolig romantisk middag eller til stash dit hjemmekontor remedier. Du behøver ikke at opgive din den bare gør, at plads arbejde hårdere.

Office

Hvis dit kontor derhjemme på køkkenbordet, i hall skabet, på toppen af kommode i dit soveværelse, og hvem ved hvor ellers, samle det hele op og centralisere office i din hule. Organisere kontorartikler i kurve med låg, så de bliver pæne og leverancerne bo hvor du lægger dem. Oprette en energigivende station til at genoplade mobiltelefoner, Ipods, og hvad-har-du. Konvertere en armoire til kontor central. Justere reoler til printer og CPU tårn. Tilføje en Udtrækkelig hylde for tastaturet og musen. Bruge skuffer og reoler til at opbevare kontorartikler, korrespondance og filer. Når du er færdig arbejder, lukke klædeskab og slappe af i din hule.

Spisning

Køkkenet er fint til familie morgenmad, hurtige frokoster og middage på flugt, men nogle gange du vil have en plads til mere afslappet spisning væk fra stress og jag og rod i køkkenet. Konvertere den til en del tid formel, eller næsten formelle, spisestue. Find et bord med et drop blad og Placer den mod en af væggene i hule med bladet ned, så det fylder mindre. Tabellen bruges som bord, når det ikke er i brug på måltid tid. Når det er tid til en hyggelig middag for to, trække sig ud af bordet og udvide bladet. Gemme Kina og sengetøj i en spisestue hutch eller credenza, så de er lige ved hånden.

Gæsteværelse

Ikke mange hjem har plads til at afsætte til en fuldtids værelse, men de har lejlighedsvise gæster. Alrummet fylder bill med et par justeringer. Bruge en futon eller en konvertible loveseat som den vigtigste siddepladser til hulen. Når gæsterne tilbringe natten er det en enkel sag at åbne loveseat eller futon i en seng. Nogle gange behøver huler toiletter eller post døre. Hvis det er tilfældet, tilføje en kommode til gæsternes tøj og bringe ud en bærbare bøjle fra garagen eller kælderen. Tilføje gardiner hang på en spænding stang til døren eller montere døren-længde skodder.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com