Redneck udsmykning idéer

February 18

Redneck udsmykning idéer

Alt redneck synes at være moderigtige disse dage, eller i hvert fald sjovt. Redneck parti er blevet et populært tema, men hvorfor stoppe der når du kan have din helt egen redneck palace, eller i det mindste en trailer. Dekorere dit hjem i redneck mode er let at gøre og billig, hvis du har kreativitet og adgang til en Sparsommelighed butik eller by dump.

Udvendigt

Den første ting dine naboer vil se er uden for dit hus eller trailer, så du skal sikre, at det har stor betydning. Rustne biler på blokke er et godt sted at starte, helst hvis de mangler hjul eller et tag. Lade børnenes legetøj strøet omkring gården samt, især brudt eller gamle legetøj, der er i dårlig form. Hvad angår hjem reparationer, ikke gider at reparere peeling paint, og fokusere på at gøre nødvendige reparationer med gratis materialer. Aske blokke gøre fremragende front trin, f.eks.

Vægkunst

Når en gæst ind i dit hjem, er det første, hun vil se vægtæpper og billeder. Genskab dine vægge med træpaneler for ekstra effekt, før du begynder at hænge kunsten. Vælg din stykker omhyggeligt. Fløjl vægtæpper byder John Wayne eller Elvis er altid populær og let tilgængelige på loppemarkeder. Derudover tilføje metal eller neon øl eller spiritus tegn den ekstra strejf af redneck klasse. Krati kalendere fra din lokale auto dele butik er et must hvis du er en enkelt mand med ingen dame venner at fornærme.

Møbler

Dump eller lokale Genbrugsbutik er goldmines for redneck møbler. Vælg sofaer og stole, der er i store blomstermønstre, især hvis de har pletter på dem eller har guld og olivengrøn mønstre, der var populær i 1970 ' erne. Hvis du er den kreative type og handy med værktøjer, modificerede indkøbsvogne tilbyder uendelige muligheder for alt fra stole til sofaborde. Hvis du har en masse af øldåser, helst fra de billigere sorter, lim dem alle sammen for at gøre ende tabeller.

Hjem accenter

Redneck hjem accenter er nemme at finde, især hvis du ofte lokale garage salg. Brudt keramiske haner eller svin er populære temaer for redneck hjem udsmykning, som er store keramik askebægre. Du kan også gøre hjem accenter ud af din papirkurv. Fyrre-ounce malt liquor flasker, når placeret strategisk, minde gæsterne at du er en hardcore redneck. Endelig, en hund er den bedste hjemme accent af alle, især hvis din hund er en stor hunderace og ikke særligt godt oplært.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com