Redwood dæk ideer

May 23

Redwood dæk ideer

Naturligt resistente over for insekter og andre problemer, redwood er en fælles materiale for dæk, legepladser og andre udendørs anlæg. Lav vedligeholdelse træ er enkel at arbejde med, let og stærk. Farvning redwood bevarer sin naturlige røde farve, og det absorberer pletten let. Når ikke farves, redwood aldre til en sølvskinnende nuance. En redwood dæk tilbyder mange designideer og muligheder.

Dæk størrelse

Opbygge en redwood dæk, der er den rigtige størrelse til din underholdende begær. En lille dæk kan være en intim plads til to personer kan sidde og nyde en udendørs brand, men forsøger at presse en halv snes mennesker i samme område kan være problematisk. Redwood koster mere end nogle andre typer af træ, men. Så hvis du ikke underholde store folkemængder, derefter en lille redwood dæk giver mening økonomisk. Hvis du har mange venner og familiemedlemmer og planlægger at vært begivenheder for dem på dine dæk, så er en stor redwood dæk det korrekte valg.

Farveskema og indretning

Redwoods dæmpet rød farve går godt med sydvestlige nuancer såsom ørken tan, bløde brune, gule og grønne. Mikse og matche farverne på området tæpper, smide puder, møbler, fremkalder plantageejer kasser og andre genstande med redwood-nuance en Arizona gennem lavere Californien stemning. Tilføje en udendørs mexicanske chiminea fortsætter ildgruben temaet. Placer en ildgruben over en brand-resistente tæppe, der er lagt over et lag af firebrick at beskytte redwood fra varmeskader og brand.

Billigere, ikke-synligt træ

Spar penge på en redwood dæk konstruktion ved hjælp af billigere træ i områder, der ikke er synlige. Strøer, indlæg, bærere, stringer og andre støtter er skjult, og de kan være lavet af regelmæssige fyrretræ. Fyrretræ har ikke redwood's naturlige resistens over for rådne og skader, men. Så brug kun Trykimprægneret fyrretræ til dækket.

Faux Redwood

En billigere måde at have udseendet af en redwood dæk end faktisk bruger redwood er at skabe en faux redwood dæk fra fyrretræ. Fyr pletter let, og de fleste mennesker aldrig ville vide forskellen mellem redwood og pine farves til at ligne redwood. Før en ny fyr dæk kan være farvet, skal det tørre fuldstændigt, hvilket kan tage op til et år. Rengøring pine dæk grundigt og slibning det let forbereder pletten dens overflade. Følg anvisningerne på kan af plet for plets korrekt anvendelse.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com