Redwood sidespor

January 16

Redwood sidespor

Sidespor spiller en vigtig rolle i hvordan en bygning ser ud, hvor meget den har brug for vedligeholdelse og dens videresalg værdi. Det beskytter også en struktur fra eksterne kræfter som vejr, mekaniske skader og fugt. Træ sidespor er den mest populære type af sidespor; Det er attraktive, holdbare, nem at installere og let tilgængelige. Redwood er blandt de mest ideelle woods bruges til sidespor, men dens skik præsenterer miljøspørgsmål.

Massivt træ sidespor

Massivt træ sidespor er konstrueret fra solid planker. Disse er hang lodret, vandret eller diagonalt. Redwood idealtype er en lodret-korn, all-kernetræ konstruktion kvalitet blandt de dyreste typer af sidespor tilgængelige. Fordelen ved at bruge high-grade redwood er at det kan vejret naturligt uden nogen finish og er yderst rot - og insekt-resistente. Naturlige blegning pletter vil fremskynde aldringsprocessen, som vil forvandle den træ sølv grå. En vandafvisende, vil mens ikke er nødvendigt, også hjælpe beskytte træet.

Krydsfiner sidespor

Krydsfiner sidespor er billigere end modstykket massivt træ og kan bruges i kombination med andre sidespor materialer som mursten. Krydsfiner sidespor kræver en udvendige finish, men produkter kommer ofte med preprimed, dampe eller vinyl-klædte finish. Denne type af sidespor tilføjer også strukturel styrke til en bygning, mens solid træ sidespor ikke.

Maleri og farvning træ sidespor

De fleste typer af træ sidespor kræver periodiske vedligeholdelse. Solid redwood sidespor er en af de få undtagelser, fordi det ikke kræver maling eller farvning for at beskytte det mod vejr og slid. Men hvis du vælger at male din redwood sidespor, være sikker på at anvende den korrekt for at undgå blæredannelse, revner, afskalning eller afsmitning. Følg producentens anvisninger og sørg for, at fugten ikke overgår fra indre af bygningen til ydre; fugt overført til sidespor fra indre er den mest almindelige årsag til sidespor male problemer. Træ pletter ikke blister, knæk, skræl eller kridt. Anvende to frakker af halvgennemsigtig, olie-baserede pletten til træbeklædningen, når først installere det og derefter en mere coat tre til fire år senere. Dette skulle give 10 års beskyttelse.

Miljøhensyn

Gamle vækst redwood er blandt de mest stærkt forfald - og insektresistente woods, men det kommer fra træer, der tog hundreder eller tusinder af år at vokse. Ninety-fem procent af gamle vækst redwoods er allerede blevet logget. Anden og tredje-vækst redwoods er et alternativ, men de er mindre holdbare. Overveje alternativer som rødt cedertræ, der er mindre fare og også udstiller høj modstand mod rot og insekter. Andre sidespor muligheder omfatter mursten, sten, aluminium, stuk, stål og vinyl.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com