Refinish pletten indstillinger til køkkener

March 27

Refinish pletten indstillinger til køkkener

Hvis dit køkken er begyndt at kigge dateret, kan ændre finish på din frysere gå en lang vej i forfriskende rummets look. Uanset om din frysere er malet eller bejdset med en lidet flatterende farve, kan stripping dem og starter med en ny plet farve gøre dem ser ud som ny. Du har flere muligheder, når du vælger pletten for en lakering projekt, så det er vigtigt at vide hvilken type look du ønsker for din kabinetter til at identificere den rigtige pletten for dit køkken.

Gel pletten

Gel pletter er normalt de nemmeste typer af pletten til brug når efterbearbejdning dine køkkenskabe. Formlen gel har en tykkere konsistens end traditionelle bejdse eller male, så det er mindre tilbøjelige til at dryppe og streak, især hvis du lader din frysere op når lakering dem. Gel pletter også give en rig, dyb farve fordi formlen kombinerer pigmenter og farvestoffer, som bidrager til at skabe en ensartet farve på tværs af din frysere overflade. Du kan anvende en gel pletten med en klud, men gnide det i retning af korn til de mest visuelt tiltalende resultater. Du kan opnå en lettere plet ved hjælp af større pres, når du anvender gel, fordi flere af produktet er tørres. Yderligere lag af gel pletten giver en mørkere skygge.

Pigmenteret aftørring pletten

En pigmenteret aftørring pletten er en attraktiv mulighed for efterbearbejdning dine køkkenskabe, hvis du foretrækker en lidt mindre intens farve end en gel pletten tilbud. En pigmenteret aftørring plet har en semi-uigennemsigtige finish, så det kan faktisk skjule din fryser korn. Den er tilgængelig i både vand- og olie-baserede formler; vandbaseret bejdse er lettere at rengøre men giver en lysere farve end den olie-baseret formel. En vandbaseret pigmenterede pletter er også mere tilbøjelige til striber og pletter. Anvende den vand-baseret version med en fugtig klud og gnide i cirkelbevægelser. Brug en klud eller et skum pad for oliebaseret formel.

Gennemsigtig vandbaseret bejdse

Et vandbaseret bejdse er en ideel mulighed, hvis du lakering frysere, der kun har en klar topcoat og du vil have en lys farve. Vandbaseret bejdse giver den mest gennemsigtige farve for alle typer af pletten, så den naturlige korn af træ er stadig meget synlige. Du kan dog få en dybere farve til din frysere ved at anvende flere jakke af pletten. Et vandbaseret bejdse er også ekstremt nemt at rydde op fordi det skylninger væk med vand. Hvis du forlader din frysere på væggen når lakering dem, kan du rydde op drypper eller udslip uden særlige produkter. Anvende pletten med en afdæmpet rag i retning af korn og gnide i cirkelbevægelser.

Gennemtrængende olie pletten

En gennemtrængende olie pletten er en attraktiv mulighed, hvis du lakering løvtræ køkken frysere. Formlen indeholder olie opløselig farvestoffer, at trænge ind i skoven, forlader kornet meget synlige. Dog kan du mørkere pletten udseende ved at anvende flere lag. En olie-baserede pletten er vanskeligere at rydde op end en vand-baseret produkt, fordi du skal bruge mineralske spiritus eller et andet opløsningsmiddel produkt til at fjerne drypper eller spild. Vil du fjerne din frysere fra væggen når lakering dem med en gennemtrængende olie pletten. Du kan normalt bruge en pensel anvende pletten, men Læs etikettens anvisninger for korrekt teknik.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com