Regelmæssig vs damp tøj tørretumbler

July 17

Regelmæssig vs damp tøj tørretumbler

Moderne tørretumblere har nye funktioner, der er designet til at gøre disse apparater endnu mere nyttigt end de har været tidligere. Damp tørretumblere tilbyde nye anvendelsesmuligheder for tørretumbleren som regelmæssige tørretumblere ikke kan matche. Et kig på de to typer af tørretumblere viser, at der er fordele for hver type.

Hook-Ups

Både almindelige tøj tørretumblere og damp tørretumblere har elektrisk hook-ups. Ifølge Consumer Search, gas tørretumblere har brug for en 110-volt hook-up og nogle elektriske tørretumblere har brug for en 220 volts hook-up. Forskellen for damp tørretumblere er, at de har brug for nogle måde at producere damp. Good Housekeeping forklarer at vandet kan leveres gennem en hook-up til vaskemaskinen eller fra en skuffe dig fylde med vand.

Kapacitet

Forbrugeren Søg siger, at du skal få en tørretumbler med en kapacitet, der er dobbelte af kapaciteten på din vaskemaskine. Hvis din skive har et 3,5-cubic-mund kapacitet, du har brug for en 7-cubic-mund tørretumbler. Så meget er standard. En forskel i damp tørretumblere er, at mængden af tøj, der kan puttes i en damp cyklus kan være begrænset. Consumer Reports konstateret, at visse tørretumblere havde en grænse på kun op til fire elementer pr. belastning for damp-cyklus.

Rynke kontrol

Når du sætte tøj i en tørretumbler, kan du altid være der i slutningen af cyklussen. Tøj skal sidde i et stykke tid, hvilket fører til rynker i en almindelig tørretumbler. Damp tørretumblere er lavet at bruge damp ved at tørre tøj, så rynker er elimineret. Som Good Housekeeping forklarer, kan damp tørretumblere sættes op til at ryste fra to til tre timer, afhængigt af modellen. Dette giver dig tid til at fjerne tøjet før det rynker.

Stof forny indslag

Nogle damp tørretumblere har en damp funktion, der kan bruges til at opdatere tekstiler. Forbrugeranliggender siger nogle damp tørretumblere er designet til at genopfriske smide puder og gardiner eller tage rynkerne ud af tøj du forlod i tørretumbler natten.

Omkostninger

Forbrugerrapporter siger damp tørretumblere typiske omkostninger $1.100 eller mere, eller om to gange prisen for mange almindelige tøj tørretumblere. Forbrugeren søgning anbefaler også, at du tænker om matchende din tørretumbler til din vaskemaskine er vigtigt eller ej. Medmindre du stabling dem, er det normalt ikke nødvendige, undtagen som en dekorativ præference.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com