Regeringen standarder for, hvordan at gå grøn

May 17

Regeringen standarder for, hvordan at gå grøn

Ifølge den amerikanske regering har folk flere muligheder for at spare energi i deres hverdag. Regeringen tilbyder flere muligheder for at spare energi i hjemmet, arbejde, skole og i bilen. Nogle trin vil være let at fuldføre, mens andre er livsstilsændringer, der kræver en større forpligtelse af penge og tid. Begynde med at tage små skridt til at reducere dit kulstof-fodaftryk og arbejde op til at leve et fuldgyldigt grøn livsstil.

Instruktioner

Hjemme

•Den Miljøstyrelsen foreslår Køb Energy Star-produkter til hjemmet og kontoret. Begynder ved at erstatte nem at installere, moderat prissat elementer såsom luftfiltre eller pærer. Ifølge EPA, "Hvis alle amerikanske hjem erstattet deres 5 mest hyppigt anvendte belysning eller pærer i dem med ENERGY STAR kvalificeret belysning, ville vi spare tæt på 8 milliarder dollars hvert år i udgifter til energi."

•Laveste din opvarmning og køling omkostninger på to måder. Købe en ENERGY STAR kvalificeret programmerbare termostat, der opererer på stand-by mode; Dette vil hjælpe lavere regninger når hjem ejer eller office personale er væk.

•Kontroller at dit hjem isolering og forsegling er opdateret og effektivt. Kontrollerer vinduer, døre, lofter og gulve for utætheder, og reparerer efter behov.

I bilen

•Hold bilen vedligeholdes for at reducere mængden af forurening det forårsager. Hvis det er muligt, reducere mængden af miles du køre ved at deltage i en carpool eller arbejder hjemmefra på langsomme dage.

•Hvis og når du er i markedet for at købe en ny bil, overveje en, der er brændstofeffektive og miljøvenlige. EPA tilbyder en gratis ressource for at hjælpe dig med at vælge en energieffektiv bil.

•Ingen ligegyldigt hvilken bil du kører, anbefaler EPA fylde din gastank, tidligt om morgenen eller om natten, som "vil reducere mængden af fordampningsemissioner bliver skubbet ud af tanken under varmen i dag, når smog lettest danner."

Tips & advarsler

  • Forsøg ikke at foretage alle disse ændringer på én gang. Mens de vil bidrage til at reducere de personlige udgifter i det lange løb, kan de oprindelige omkostninger være dyrt.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com