Regler af pejs omgiver

October 23

Pejs surround er området omkring pejsen, som er direkte på toppen og siderne omkring brændkammeret. På grund af brand sikkerhedsregler er pejs surround at følge nogle få regler, som dikterer størrelse, materiale og installationen krav, der er i overensstemmelse med den internationale bolig kode for pejs surround materialer.

Clearance fra Combustable materialer

Pejs frirum fra brændbare materialer vil diktere størrelsen og typen af pejs surround.

Fuld murværk konstrueret pejse--disse typer af pejse er indarbejdet i en hel væg. Disse ildsteder har brug for en minimum frihøjde på 12 inches fra siderne og toppen fra brændbare materialer til at opfylde kodens krav. Disse pejse er træ brændende, specialbyggede pejse.

Præfabrikerede pejs enheder--disse enheder er bygget på fabrikken og er lavet af stål. Disse enheder kan være træ brændende, gas eller pellet brændende. Disse pejs enheder falder ind under kategorien af minimum krav, hvor luft rum på siderne og bagsiden kan være så lidt som 1 tomme. Dette tillader luft at cirkulere rundt om enheden. Direkte kontakt under UL127 tillades med metal trim på disse enheder, så længe producenter installationsvejledningen følges nøjagtigt.

Dekorative murværk pejs--murværk pejse, der har mantels, projekt, skal udvide no mere end 1/8 tomme for hver tomme af afstanden til kaminen fra toppen af brændkammeret. Dette er også afstanden til brændbart surround skal være på toppen. For eksempel, hvis kaminen stikker ud 3 inches, bør toppen af surround 12 inches.

Materielle krav

Surround skal være fremstillet af brændbart materiale omkring træfyring murværk pejs som flise, beton, sten, marmor eller granit. Præfabrikerede enheder skal have en pejs surround, der er i overholder med producentens anbefalinger og frirum. Nogle præfabrikerede enheder kan have direkte kontakt med brændbare materialer, herunder træ. Disse enheder er normalt træ brændende enheder. Følg altid fabrikantens anbefalede frirum i instruktionsbogen.

Surround vedhæftet fil

Pejs surround af brændbart og brændbare materialer skal fastgøres med brændbart produkter. For præfabrikerede enheder, som giver brændbare materialer, kan søm eller skruer bruges til at sikre pejs surround. For Murværk pejs hvor der er behov for et brændbart surround, er et brændbart lim også nødvendig. Mørtel, tynd sæt, eller enhver beton baseret lim anvendes til at fastgøre flisen, sten, marmor eller granit surround er acceptabel. Byggeri lim som PL400, flydende negle eller ethvert andet produkt, lim, der kan brænde eller smelte, er ikke tilladt.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com