Regler for anvendelse af slagtekyllingegødning

November 7

Regler for anvendelse af slagtekyllingegødning

Den gennemsnitlige kylling producerer én kubikfod af husdyrgødning hvert halve år. Kylling gødning er en af de rigeste husdyrgødning. Mange ejere af kylling indsamle gødning og snavset strøelse på daglig basis. Det betragtes som "hot" og skal være komposteret, før du kan tilføje det til en have, ellers det vil brænde det kommer i kontakt med planterne.

Kylling gødning fordele

Gødning er et stort aktiv for hjemmet gartner, men slagtekyllingegødning er meget stærke og kan ikke bruges i rå form på blomster eller grøntsager. Derfor bør slagtekyllingegødning komposteres og konverteret til "sorte guld." Efter det er komposteret, vil det være en god jord tilsætningsstof, tilføje organisk materiale og øge kapaciteten af jorden til at holde vand. Det er også giver Nitrogen, phosphor og kalium til planter.

Indsamle gødning og strøelse

Kylling coops er fyldt med sengetøj, der består af spåner, tørre blade, så støv eller halm. Strøelse giver en tør pude for kyllinger mens kontrollerende lugt og skadedyr. Coop sengetøj er ofte indsamlet med gylle og dumpet i en kompost bin.

Kylling gødningen sikkerhedstip

Slagtekyllingegødning indeholder syge organismer, der kunne forurene rodfrugter og blade, såsom: gulerødder, radiser, roer, salat og spinat. Spredning af ikke-komposteret gødning vil brænde alle planter i din køkkenhave. Gælde kun alderen eller komposteret gødning til jorden. Bære handsker ved håndtering af husdyrgødning. Vask rå grøntsager før du spiser, fordi mennesker, der er modtagelige for fødevarebårne sygdomme kan blive syg.

Kompostering slagtekyllingegødning

Bruge en "hot kompost" opskriften til at forberede kylling gødning. Kombinere den rigtige ratio af gødning og strøelse på én gang at danne en bunke (omkring en cubic yard), derefter tilføje fugt materiale. Dette vil producere en hot bunke af 130-150 grader F. påstå at temperaturen i tre til fire dage til at destruere patogener, men sørg for at temperaturen ikke stiger over 160 grader, fordi der vil dræbe enhver gavnlige mikroorganismer. Købe en kompost temperaturmåleren fra en lokal børnehave til at hjælpe dig med at opnå passende temperatur. Når kompostbunke har nået den ønskede temperatur, lad det køle mens trække center fra hinanden og flytte kernemateriale til kanterne. Efter det er blevet opvarmet og afkølet, overvåge bunken og løst dække det. Lad det kur mod 60 dage før brug. Når det er gjort, bliver slagtekyllingegødning, mørke, smuldrende og duftende.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com