Regler for at arrangere blomster

October 14

Regler for at arrangere blomster

Blomsterdekorationer kan oplive dit hjem eller kontor. Sorter i farver og teksturer tillade dig at oprette ordninger, som varierer fra formelle og elegant til uformelle og kunstneriske. Der er kun nogle få regler for at skabe blomsterarrangementer og dem, der gælder for alle friske, silke og tørrede designs.

Bruge de rette værktøjer og materialer

Typen værktøjer og materialer, du bruger er vigtige for resultatet af dit arrangement. Ved hjælp af professionel kvalitet floral materialer fra håndværk og blomstermotiver levering butikker vil hjælpe dig med at designe en varig ordning. For eksempel, hvis du arbejder med skum, vælge den våde skum, du kan lægges i blød i vand for friske blomster og vælge tør skum for silke eller tørrede blomster. Vælg containere, der har en god vægt eller tilføje kugler eller småsten at veje den. Floral saks, bidetang, hakke og bånd vil hjælpe dig korrekt skåret og styrke stængler.

Afbalancering din Arrangement

Balance er et vigtigt aspekt af blomst arrangere fordi det giver design interesse med forskellige teksturer og farver. Velafbalancerede blomsterarrangementer omfatter focal blomster, line materialer, der er både grønne planter og blomster, og fyldstof blomster, der er mindre grønne planter og blomster. Denne række kan du bruge line materialer til at hjælpe dig med at definere formen af dit arrangement og de fokale blomster som de vigtigste punkter af interesse. Som du placerer de fokale blomster i arrangementet, skal du placere den største blomstrer i bunden af arrangementet og små blomster og knopper på siderne og toppen, så arrangementet ikke vises topstyret. Rotere retning af blomsterne i arrangementet, så design har dybde.

Vælg komplementære farver

Bruge koordinerende nuancer til at tilføje farvebalance til design. Farverne på linje materialer og de fokale og påfyldningsstudsen blomster bør være forskellige nuancer af lignende farver eller farver, som harmoniserer. Ved at vælge en række forskellige farver, kan du tilføje drama med dristige farver eller subtilt pasteller. Spredt stilke af lignende farver over hele arrangementet til at tillade alle farver i arrangementet til at skille sig ud.

Holde passende skala og andel

Når du designer din blomsterarter arrangement, overveje den rette skala for området. Generelt bør højden på din stængler nå dobbelt højden af din container. Arrangementer på små borde og mantels bør være mindre i forhold til arrangementer på store foyer tabeller. Også overveje funktion af arrangementet, når du planlægger design. For eksempel, bør formelle dining centerpieces lave så de ikke lukker visningen af mennesker, der sidder omkring bordet, mens mantel ordninger kunne have betydelig højde til at give drama til området.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com