Regler for at arrangere tilbehør til Boligindretning

March 22

Regler for at arrangere tilbehør til Boligindretning

En af klicheer om at bruge tilbehør til at dekorere dit hjem er, at less is more. Men der er ingen regler om, hvordan du bedst viser din tilbehør. Nogle mennesker fylde en accent væg eller indbygget hylder med en slående samling af kunst, håndværk eller fotos, mens andre holde overflader klart og strømlinet for at fremhæve et enkelt kontaktpunkt. Overveje nogle generelle tips vedrørende farve, kontrast og tekstur at gøre dit hjem tilbehør til et af højdepunkterne i dit hjem decor.

Kreative grupper

Afsætte en svævende hylde, kabinettets over ade, pejs mantel, indbygget niche eller reol til en kreativ gruppering af objekter. Arrangere stykker af farve, materiale, oprindelsesland, æra eller tema at foretage grupperingen skiller sig ud. Dit arrangement kan bestå af en simpel linje af fyrfadslys, eller det kan indeholde flere stilarter af miniature legetøj robotter. Forskellige objekter kan have en samlende faktor, som forskellige retter med forskellige blomster designs eller nips som alle har koboltblå detaljer. Oprette et stænk af kontrast ved at inkludere et enkelt stykke med en slående forskel, som en strålende periwinkle vase midt i en gruppe af bleg gule vaser. Forskellige teksturer kan også fremhæve forskellige stykker. Placere glat floden sten på en ru rattan runner eller slående skaller i en beholder med sand.

Symmetri og placering

Spille med symmetri og placering af tilbehør. Nogle mennesker foretrækker en symmetrisk layout, såsom en pejs mantel flankeret af identiske lyseholdere og vaser. Andre opsøge en lille variation, som et sæt af matchende bordplade staffelier holding forskelligartede kunst postkort eller små tegninger og malerier. Men en asymmetrisk gruppering fangster øjet. Prøv at flytte to høje lys til den ene side af en mantel og afbalancere dem med en lang vase med blomster på anden siden. Overveje skæv eller ujævn ordninger bestående af objekter i ulige numre. Brug den fulde dybde af en overflade, placere en række af langs ryggen og en eller tre store objekter i front.

Tilpasse visningen af

Tilføje din personlighed til dit hjem decor ved at vælge tilbehør, som du føler en personlig forbindelse med. Tilbehør kan fungere som knudepunkter og gnist samtaler. Integrere familie arvestykker, genanvendt objekter, loppemarked fund, souvenirs fra world travel, gør det selv-projekter og samlinger i dine skærme. Din bedstemors gamle tepotte kan gøre en smuk vase for blomster, mens en vintage planten står kun behov en frakke af antikke hvidtekalk at lysne en lurvet chic soveværelse. Ramme store billeder til en formel look, eller prop lærreder mod væggen for en boheme moderne effekt.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com