Regler for at installere et hegn i Sacramento

August 31

Regler for at installere et hegn i Sacramento

Mange mennesker installere hegn omkring deres hjem for sikkerhed og beskyttelse af personlige oplysninger. De hjælper med at holde kæledyr i gården og kan også bidrage til at gøre et hjem til at se godt vedligeholdt. Bygherrer skal følge byen forordninger for at installere et hegn i Sacramento, Californien, men. Byens forordninger er primært sigter mod at beskytte synspunkter gennem højde restriktioner. Disse cap hegnet højder for at forhindre personer i at bygge hegn, som vil hindre andres syn linjer.

Forhaven restriktioner

Ifølge Sacramento forordninger, kan hegn i forhaven tilbageslag område nå op til 4 fod i højde. Hegn langs gade i 5 fødder af forhave ejendom line skal også bo på 4 fødder eller nedenfor. Hegn 5 eller flere fødder inden for ejendommen linje langs gaden kan stå op til 6 fod høj, men. Byen mener trellises og eventuelle andre højde Tilføjelser til hegn del af den samlede hegn højde.

Ryg og Side hegnet restriktioner

Hegn langs siderne og bagside kanter af en ejendom kan være op til 6 fod høje.

Hegn over 6 fod

Mennesker, der ønsker at installere hegn i Sacramento højere end 6 fod skal gælde for en bygning tillade med byens udvikling tjenester planlægning Institut. Telefonnummeret til planlægning division er 916-808-5656. Ifølge City Sacramento giver afdelingen normalt kun tilladelse til hegn over 6 fod høje hvis ansøgeren godtgør en byrde, der gør et højere hegn nødvendige.

Hjørne hegn indkørsel

Hjørne hegn langs indkørsler, der gennemskærer med offentlige gader bør ikke blokere udsigten fra den trekantede hjørne af hegnet i en højde over 2 feet og 6 inches fra vejbelægningen, Sacramento County retspraksis. Denne forordning sikrer sikker synlighed for biler at dreje ind og ud af indkørslen og street.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com