Regler for forhøjede dækket rækværket

April 7

Regler for forhøjede dækket rækværket

Dæk kræver et fundament til at løfte deres strukturer over jorden. Dette undgår kontakt med fugt og insekter, og vender sig alle disse konstruktioner i forhøjet dæk. Men ikke alle lokale bygning regler mandat rækværk for alle dæk. I stedet kan de angive disse sikkerhed inventar til dæk starter på 18 inches eller højere.

Regler

Lokale jurisdiktioner er ansvarlig for oprettelse og håndhæve bygning regler for dæk. Alle disse jurisdiktioner basere deres koder enten direkte eller med nogle ændringer på den internationale bolig kode, som blev skabt og opdateres løbende af internationale kode råd, en nonprofit organisation. Dæk installatører, der ignorerer disse mandater vil ikke have deres konstruktioner, godkendt ved at bygge inspektører. Ikke-godkendte dæk kan ikke lovligt anvendes, og kan ikke overføres til nye ejere, hvis boliger indeholdende dem er solgt.

Grundlæggende

IRC sætter Trafikværn for dæk på et minimum højde 36 inches. Højden af støtte stillinger og dekorative lameller skal der tages hensyn til tykkelsen af skinnen. For eksempel, kræver en 2-tommer-tykke gelænder et minimum 34-tommer indlæg. De understøttende strukturer kan tage eventuelle mønstre, men må ikke have nogen stor nok til at passere en 4-tommer-diameter kugle åbninger. Det beskytter små børn fra at blive fanget mellem lamellerne, da deres hoveder er på størrelse med kuglen.

Trapper

IRC hedder det, at for trin fører til overfladen af dækket, et gelænder er nødvendig på mindst én side af trappen hvis det indeholder fire eller flere risers. Trappe skinner skal være mellem 34 og 38 inches høj, målt fra skrå sletten ved siden af slidbanen listerne eller de tilstødende rampe. Hvis skinnen er et cirkulært tværsnit, skal det have en udvendig diameter på mellem 1,25 og 2 inches. Hvis det ikke er cirkulær, skal dimensionen omkredsen være mellem 4 og 6,25 inches med en maksimal tværsnit af 2,25 tommer. Som med dæk skinner, indlæg eller balustre for trapper skal tage højde for tykkelsen af skinnen, og være fordelt således, at en 4-tommer-diameter kuglen ikke går igennem.

Kraft

IRC, at uanset den ultimative højden af gelænder, det skal være stærk nok til at modstå koncentreret tryk 200 pounds på ethvert punkt langs skinnen. Dette kræver, at støtte indlæg være fordelt med ikke mere end 6 fod. Det mandater også, at disse stillinger er knyttet til støttestruktur af dækket, og ikke bare til de overflade bestyrelser. Den nordamerikanske dæk og gelænder Association rapporter, der i December 2003, et gelænder, der havde brugt støtte stillinger knyttet til dæk overfladen mislykkedes, forårsager en kvinde falder 14 fod til sin død.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com