Regler for ledningsføring en bruser

March 16

Den National Electric Code er mest anvendte elektriske kode i USA med mere end 1.000 sider af oplysninger, herunder obligatoriske regler, regler for eftergivende og oplysende materiale. Selv om koden skal kun rådgive, har mange byer, stater og lande vedtaget det som deres juridiske kode. Den internationale kode for beboelse er også udbredt. Vand og elektricitet er en dødelig kombination. Selv om din kommune ikke har formelt vedtaget en af disse koder, er det en god idé at følge dem når ledninger dit brusebad.

Lysarmaturer

Afsnit 410.4(D) NEC's, der belysning turneringsplaner placeret i et område, der omfatter 8 fod over kanten af et badekar eller bruser og 3 fødder horisontalt på alle sider, skal være angivet for fugtige steder. Hvis de kan blive ramt af bruser spray, men skal de angives for våde steder. Hængende inventar, som omfatter loftet suspenderet pagaj fans, lysekroner eller lysarmaturer, der er forbundet med snore, er ikke kæder eller kabler tilladt i dette område på alle fordi folk kan få fat på dem, når de glider, og trække lyset i vandet. Du kan installere en forsænket lys over en bruser, men det er bedst at sikre, at det har en vandtæt linse. International bolig kode, eller IRC, har den samme regel.

Salgssteder

Afsnit 406.8(C) af NEC kode, at du skal installere en GFCI beskyttede beholder i 3 fødder af badeværelse vasken, men du kan ikke installere det inden for den lodrette afstand i et badekar eller brusebad. GFCIs er billig enheder, der overvåger nuværende i et kredsløb og afbryde strømmen, hvis de opdager en forskel i det kredsløb, der er så lidt som.006 ampere. Deres formål er at beskytte dig mod elektrisk stød og de er især nyttige i badeværelse områder hvor udstyr er placeret i nærheden af vand. Afsnit E 3902.10 af koden IRC hedder det, at forretninger ikke blive installeret inden for et brusebad eller badekar.

Switche

Elektriske afbrydere kan ikke installeres et brusebad eller badekar plads, ifølge afsnit E 3901.7 i IRC-koden. En undtagelse er lavet til beskyttede switches anvendes i boblebade. Koden IRC mandater også, at et skifte til kontrol lys placeres på væggen i nærheden af døren. Pull kæder er ikke tilladt.

Ventilation

Afsnit 1202.4.2.1 i den internationale kode for bygning hedder det, at værelser med brusere skal være mekanisk ventilerede. Udstødningen skal være aftræk udendørs og ventilatoren bør være i stand til at flytte mindst 50 kubikfod luft pr. minut. Brusere, der er omsluttet af loftet behandles som separate værelser og skal have deres egen udstødning fan, som damp brusere. NEC kræver GFCI beskyttelse på badeværelse ventilationskanaler installeret over en bruser. Derudover skal ventilatoren være af en type, der er opført som installeres over et brusebad.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com