Regler for Monogramming køkken sengetøj

August 31

Monogram køkken sengetøj tilføje en følelse af karakter til dit køkken gennem unikke farver og skrifttype. Der er mange former for skrifttype og mange monogramming stilarter. Følg et par enkle regler for monogramming køkken sengetøj for at sikre en stor look.

Enkelte Monogramming regler

Monogramming køkkenudstyr for et hjem med en enkelt enkelte beboer er let: fornavnet er på venstre, det sidste navn indledende er placeret i større skrifttype, men den samme type-skrifttype i midten og efternavnet er placeret til højre. Blok bogstaver, er diamond design og simpelt script monogramming stil ideer til køkken sengetøj for enkeltpersoner.

Monogramming for et par

Der er mange designmuligheder, samt, når monogramming sengetøj til et hjem, der har et par som de primære beboere. Uanset stil, første af kvindelige er placeret på venstre side, den sidste oprindelige af parret er placeret i et større bogstav i midten og oprindelige af det mandlige medlem er placeret på højre side. Traditionelt, første af mandlige var til venstre, men reglen er blevet vendt i nutiden; standarden er kvindelige før mandlige, med den midterste forbeholdt et efternavn indledende.

Dækketøj

Sted monogram i midten bordløber i en større størrelse af skrifttype eller for enden af bordløber. Tilføje en stor monogram i midten af dugen til en personlige touch, der eliminerer behovet for en formel centerpiece. Omhyggelig opmærksomhed til monogramming af cocktail servietter: Fold servietten som du ville gøre derhjemme, og sted en knappenål i det område du gerne monogramed; Dette er typisk den flad top del af dækketøj.

Essentials

Køkken sengetøj, som hånd håndklæder, kan også være monogram; Følg de særlige regler om placeringen af den monogramming. På et viskestykke bør monogram lige under bunden af håndklæde, med tilstrækkelig plads til placering af hånden. Monogram er beliggende på den højre side af te, hånd eller anden form for køkken håndklæde.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com