Regler for naturgas udendørs pejs

October 7

Regler for naturgas udendørs pejs

Udendørs pejs giver et levende og underholdende fokuspunkt selv i kølig efterårs vejr. Disse pejse er tilgængelige i stilarter, herunder stone-dukket enheder og fritstående bålpladser. De kan være drevet af enten naturgas eller propan. Husejere bør følge alle anbefalede regler for sikker drift af deres naturgas udendørs pejs.

Fordele ved naturgas

Anvendelsen af naturgas til udendørs pejs og bålpladser eliminerer behovet for indkøb, opbevaring og opskæring træ for brande. Natural gas brænder ren og er alment tilgængelig i mange samfund. Natural gas brænder varm og effektivt, med færre giftige emissioner. Natural gaspejse give øjeblikkelig lys og varme uden behov for kindling og omhyggelig brand tendens.

Typer af naturgas udendørs pejse

Husejere kan vælge fra en bred vifte af udendørs pejs stilarter, fra simple og rustikke til udsmykkede og imponerende. Sten eller mursten vender bruges ofte til udendørs pejse. Pejse kan installeret på kanten af dæk eller terrasser eller gravet i midten af det udendørs område til en firepit. Mange producenter tilbyder præfabrikerede fyrkasser, som gør-det-selv kan installere nemt.

Installation

Find udendørs pejse nogle afstand fra hjem struktur, sig og væk fra brændbare materialer er der generelt holdes uden for hjemmet, som papirprodukter, opløsningsmidler, pap produkter og klud materialer.

Udendørs natural gaspejse kræver en naturgas-forbindelse, der strækker sig fra huset. Denne rørledning kan installeres under dæk eller gårdhave til webstedet af pejsen. Kontakt din lokale bygning afdeling for koder på udendørs naturgas installationer. Lokale koder kan kræve en certificeret naturgas linje tekniker eller dit gasselskab til at gøre dette arbejde.

Fritstående pejs kræver opskæring i dæk eller gårdhave materialer og udlægning af en brandsikker base til pejsen. Sten eller mursten afholdt med mørtel er generelt bruges til at opbygge en struktur omkring naturgas brænder og brændkammer. En våd så, at du kan købe fra hjem forbedring butikker eller leje fra udstyr Udlejning butikker vil bidrage til at skære materialer til hjørner og kanter. Du kan tilføje en træ kappe for at blødgøre udseendet af den hårde sten overflade.

Sikkerhedsregler

Rengøre brænderen periodisk og sikre, at gas-forbindelse er sikker og brænder effektivt. Efterlad aldrig en brand uden opsyn, mens det stadig brænder. Holde en vandkilde eller en ildslukker i nærheden i tilfælde af utilsigtet antændelse af materialer i nærheden af branden. Slukke brænderen helt før sengetid for natten.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com