Regler for opbygning af et hus

January 19

Bygge din egen brugerdefinerede hjem er en stor virksomhed. Det kræver enorme ressourcer, organisation og fokus. Det er et projekt, som bør kun overvejes af dem med en overvældende passion for projektet.

Kende reglerne

Tænke grundigt over hvorfor du ønsker at bygge dit eget hjem. Er der legitime grunde til et eksisterende hus er udelukket for dig? Hvornår skal du flytte din nye hjem? Kan du vente så meget som et år for at gøre det? Har du den nødvendige forståelse eller erfaring til at bygge et hjem eller overvåge dens konstruktion?

Bestemme finansiering

Finansiering en ubyggede hjem kan være komplekse. Du vil bede en finansiel institution at låne dig penge uden en sikkerhedsstillelse aktiv. Forskning i dette emne udførligt med fokus på særlige lokale regler for lån.

Forskning din hjemmeside

Det er simpelt at købe jord. Det er meget sværere at købe egnet jord. Afgøre, om land i området er stabil og afgøre, om det er i en oversvømmelse plan eller underlagt årlig problemer. Årlige emner kunne omfatte alt fra migrere gæs til græshopper trespassing jægere eller turister. Snakke med folk, der bor i området for at finde ud af sandheden om bor der.

Bygningsreglementer

Hvis du bygger dit brugerdefinerede hjem fordi du planlægger at inkludere særlige funktioner, Sørg for disse funktioner er tilladt af lokale bygningsreglementer. For eksempel, i Sante Fe, New Mexico, er vand restriktioner så stram, at du ikke ville have kunnet har en frodig have eller en Utildækket svømmebassin. Andre områder har restriktioner baseret på wildlife preservation, nærhed til skoler eller hospitaler eller brand sikkerhedskrav. Hvis en bygning er bygget mod koder har mange samfund ret til at rive ned din struktur.

Murphy's lov

Enhver, der nogensinde har ombygget et hjem kan fortælle dig, at noget uundgåeligt går galt. Opbygning af et nyt hjem omfatter snesevis af projekter og entreprenører. Det drejer sig også om moder natur. Et hjem byggeri kan være forsinket i uger eller måneder af dårligt vejr. Moder natur kan også ødelægge halv-bygget boliger, der har ingen af beskyttelse af et udfyldt hus. Dit budget og tidslinje bør være yderst konservative. Levne plads til problemer. Selv de bedste planner kan ikke kontrollere vejret.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com