Regler for udsmykning en pejs Mantel

March 2

Regler for udsmykning en pejs Mantel

Der er ingen hårde og hurtige regler for udsmykning en pejs mantel. Hvordan du dekorere afhænger det af din personlige smag og stil. Der er nogle retningslinjer, du kan følge, men for at gøre din mantel mere visuelt tiltrækkende. Roder dit mantel med to kan mange elementer, eksempelvis distrahere fra de rene linjer i pejsen. Brug disse retningslinjer for at oprette en mantel, der vil være omdrejningspunktet for ethvert rum.

Tre plus en

Mange dekoratører følge princippet om "tre plus én" når dekorere en pejs mantel. At skabe visuel balance uden for meget symmetri, placere tre relaterede emner på ene ende af kaminen, og en større, ligeledes relateret element på den anden. For eksempel kan du placere en poleret mahogni skål fyldt med grankogler, en udskåret træ vase og en træ lysestage holder den ene ende af kaminen. På anden enden, placere et stort mahogni mantel ur. Afbalancerer kaminen uden fortrængning en flok af objekter i midten af det.

Over kaminen

Ikke forlade pladsen over kaminen tom. Dette vil kun gøre pejsen føler kort og squat. Udvide den visuelle virkning af pejsen ved at hænge noget over kaminen. Dette kunne være en krans, spejl, et kunstværk eller endda nogle fotografier. Igen, være omhyggelig med ikke at crowd plads med alt for mange elementer. Mens tre sort-hvide fotos af samme størrelse tilføjer en sofistikeret touch, gøre syv familiebilleder af forskellige størrelser kun pejs område føle overfyldt.

Årstidens

Endelig, glem ikke din mantel når du dekorere resten af huset for ændring af årstiderne. Tilføje særlige rører til din mantel. Guirlander draperet over kaminen interfererer ikke med de "tre plus én" hovedstol, men tilføjer en festlig luft til pejsen. Hænge en vinstok af fall-farvet maple blade fra din mantel i efteråret, og fyld dit træ skål med græskar. Om vinteren kan dække kaminen med stedsegrønne grene sammenflettet med bittesmå hvide julelys. I foråret, sted blomstrende grene i vasen, og om sommeren, fylde det med roser.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com