Reglerne for gengældelse

June 29

Gensidighed, ud over at være en etisk og kommunikation koncept, refererer også til et bestemt sæt af love i USA, der styrer, hvordan licenser er gået fra stat til stat. Ethvert erhverv, der kræver en licens, fra advokater til lærere, skal opfylde individuelle krav til denne licens, som kan være et problem, når de ønsker at flytte til en anden medlemsstat. Gensidighed regler tillader en medlemsstat at acceptere den licensudstedende anbefaling til en anden stat i stedet for ansøgeren hoppe gennem et nyt sæt hoops med deres egen licens bord, hvilket sparer både tid og penge.

Programkrav

Ansøgningsprocessen for at opnå en licens gennem gensidighed regler varierer fra stat til stat. I Vermont, for eksempel, kan du ansøge om en uddannelse licens hvis du er uddannet og har modtaget en henstilling nemlig en licens fra en anden stat statsanerkendte pædagog forberedelse program. Du kan også anvende hvis du allerede har en licens og kan bevise, at du har arbejdet dine licens inden for en række år før du flytter til en anden medlemsstat. Reglerne for andre typer af licens gengældelse er lignende, kræver erfaring, en henstilling eller en kombination af to.

Statslige beslutninger

Statslige beslutninger påvirker alle former for gengældelse. For eksempel, kan stater kræve ansøgere til at studere og videregive visse tests, selv hvis der er gensidighed aftaler på plads mellem de to stater. Revisorer og advokater skal være opmærksom på lovene og bestemmelser i den stat, hvor de skal arbejde, så i det mindste nogle ekstra uddannelse er nødvendig, og stater gør dette til en betinget del af deres gensidighed. Nogle stater, som Arizona, kræver også en etik eksamen for erhverv som regnskab. For flere regeringen-relaterede licenser som uddannelse, er gensidighed baseret på statewide aftaler, som den mellemstatslige aftale. To stater, Iowa og Minnesota, er ikke en del af uddannelse Interstate aftale, hvilket gør det vanskeligere for pædagoger at få deres licenser, når du flytter til eller fra disse stater.

Begrænsninger

Der er nogle misforståelser om gensidighed mellem stater. Gensidighed ikke tillader fagfolk til at handle i en licens til en anden, tillader det kun stater at blive enige om fælles krav til to forskellige licenser. Det garanterer ikke nogen bestemt tilstand licens vil blive anerkendt af en anden stat – en ny licens er stadig nødvendig. Stater også bruge forskellige procedurer til at træffe afgørelse om gensidighed, fører til forskellige venteperioder.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com