Reglerne for møbelarrangementer

November 4

Reglerne for møbelarrangementer

Blandt andre faktorer, møbler arrangement har en stor indvirkning på hvordan indbydende, komfortable og funktionelle dit hjem er. Hvert hjem er anderledes og kræver en lidt anden løsning, baseret på typen møbler du har og hvordan du bruger hvert værelse. Mens der er mange mulige måder at arrangere dine møbler med held, kan efter nogle grundlæggende principper hjælpe dig med at undgå almindelige fejl og gøre mest muligt ud af din plads.

Funktion

Det første hensyn til ethvert rum bør være funktion. Tænk over hvad rummet skal bruges til og hvordan møblerne kan opfylde disse behov. For eksempel, hvis hovedaktivitet i rummet er medier, er og sørg for, at elektroniske komponenter er tæt på en stikkontakt og at siddepladser vender tv de vigtigste faktorer. I værelserne bruges til underholdende, sikre at der er masser af steder at indstille drikkevarer i nærheden af sæder og at folk ikke behøver at klemme sig igennem akavet mellemrum til at navigere i rummet. Efterlad 2 til 3 fødder af tom plads omkring funktionelle møbler ligesom senge og dressers. Sørg for at skuffer, skabslåger, closet døre, udvendige døre og Vinduer ikke er blokeret eller svære at nå.

Flow

Flow er vigtigt, fordi det hjælper med at gøre rummet mere komfortable og sejlbare. Bestemme de vigtigste stier af rejser gennem rummet og holde disse stier klar, så folk ikke behøver at vælge deres vej gennem en forhindringsbane af møbler at krydse rummet. Det kan være akavet, når nogen har til at skære igennem midten af opholdsområde og afbryde en samtale eller gå foran fjernsynet at få, hvor de skal hen, så brug møbler placering til direkte trafik omkring disse forstyrrende områder. Overbelægning møbler er en almindelige synderen af hindre flow. Hvis rummet er overfyldt og svært at navigere, identificere de væsentlige stykker og flytte resten.

Balance

En mangel på symmetri i arrangementet møbler kan føre til en foruroligende fornemmelse af, at noget i lokalet er "slukket." Prøv at afbalancere rum ved at placere møbler af lignende visuelle masse på modsatte sider af rummet. Husk på, at materialer og farver påvirker visuel effekt, udover størrelse. Et stort glas stykke har meget mindre "vægt" i rummet end et stort træ stykke. Hvis rummet har en indlysende omdrejningspunkt, som en pejs og et panoramavindue, Arranger møbler i forhold til at knudepunkt til at fremhæve det samtidig holde resten af rummet symmetrisk.

Siddepladser

Sædearrangementer er afgørende for komfortabel samtaler. Siddepladser sæt op i en linje er fint for TV-visning, men gør det vanskeligt at føre en samtale. Opsætning af møbler i en L-form, U-form, firkant, cirkel eller parallelle linjer mod hinanden for samtale områder. Placer møbler 8 til 12 fod fra hinanden eller tættere sammen for intime siddepladser, såsom en samtale krog i et soveværelse. Det vigtigste er, at alle kan se hinanden let. Husk at møbler ikke skal være imod en mur; flytte ting mod midten af rummet til at gøre det mere intimt og indbydende.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com