Reglerne for vandvarmer Installation

September 20

Før det bliver en ny vandvarmer der er én regel, der vil hjælpe med at eliminere enhver mulighed for at få den forkerte type eller størrelse til dit hjem. Kontrollere navneskilt på siden af den gamle vandvarmer. Dette vil give dig kapaciteten, installation retningslinjer, arbejdstryk og andre oplysninger. Andre regler for installation af din vandvarmeren omfatter hvor man kan placere vandvarmeren, den elektriske og rør tilslutninger og hvordan du tilslutter varmeren til hjemmet.

Beliggenhed

Installere vandvarmeren indendørs, når det kræves. Bruge vandvarmere specielt lavet til mobilhomes i mobilhomes. Find vandvarmeren i et skab eller lukket område med nem adgang og nær centrum af vandforsyningen linje. Placer vandvarmeren i en lodret position. Placer ikke vandvarmeren i et område udsat for indefrysning temperatur. Find vandvarmeren i nærheden af eller over et dræn til at undgå skader fra lækager og kondensering.

Elektrisk brug

Før du installerer den nye vandvarmeren, afbryde elektricitet til området hvor vandvarmeren vil være tilsluttet. Brug den korrekte størrelse kobber ledning til varmelegeme som findes i installationsvejledningen. Sørg for, at varmeren og elektriske ledninger er jordet. Fyld tanken før plugging i ovnen.

Rør

Installere temperatur og tryk fritagelsen til at omfatte en decharge linje kører til en åben afløb. Har disse linjer, beskyttet mod frysning ved indpakning i isolering, hvis nødvendigt. Sørg for rørene er drypfri før du bruger ved at køre vand gennem dem før installation. Fyld ovnen med vand. Sørg for en tempering ventil er blevet installeret og at sikkerhedsforanstaltninger - såsom udgivelse ventiler og quick-adgang shut-offs--er på plads i tilfælde af pres oprustning.

Decharge linjer

Sørg for decharge rør ikke er mindre end pipe fitting for sikkerhedsventil. Ingen reducerende stik skal installeres langs decharge røret, og decharge rør bør ikke udjævnede, blokeret eller tilsluttet fra sikkerhedsventil til slutningen af linjen. Har decharge røret sat på 6 inches over gulvafløbet eller har rør ende uden for bygningen, hvis der er ingen gulvafløb. Linjen bør kunne tage temperaturer op til 250 grader F (121 grader C). Sørg for linjen er installeret, så det kan aflade helt fra valve ned til slutningen af linjen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com