Regn lampe: Hvor meget olie til brug

November 28

Regn lamper hold omkring én til tre pints af olie. Der er et par forskellige typer af olie, der kan bruges i en regn lampe. Procedure for at tilføje olie er langsom og omhyggelig med at sikre den korrekte mængde er tilføjet, og at bruge afhænger størrelsen af lampen og hvordan lav olien er.

Type olie

Den oprindelige olie bruges i en vintage regn lamper var Drakeol #35 olie. Denne olie er i dag umuligt at finde. Men Drakeol #35 olie er meget lig mineralsk olie og paraffinolie. Den anbefalede olie er i dag mineralsk olie. Der er kommercielt produceret udskiftning olie tilgængelige opkaldt regn lampe væske, der kommer i en kvart flaske flaske og hævder ikke at blokere ligesom regelmæssige mineralsk olie.

Hvor meget olie

Regn lamper kommer i forskellige størrelser, hvilket gør det vanskeligt at give en nøjagtig måling af den olie, der er nødvendige. Den store størrelse lampe holder normalt mellem en og tre pints af olie.

Hvordan at tilføje olie

Olie er føjet til at udfylde huller i bunden samling pan. Uanset størrelsen af lampen, bør olien tilsættes forsigtigt og langsomt. Med lampen, langsomt Hæld olien. Lytte til lyden af pumpen, der ændres, når der er nok olie til at begynde at pumpe. Stoppe hælde efter den første pint og vent et par minutter til lampe til at begynde at regne. Hvis intet sker, tilføje en anden halv pint af olie og vent et par minutter.

Tip

Dække gulvet under regn lampe med plastik for at beskytte gulv eller tæppe fra olien drypper eller spild.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com