Regn tønde fordele

February 7

Regn tønde fordele

Afhængigt af hvor du bor, kan anvendelse af vand i sommermånederne stige drastisk, fordi planter kræver mere vand i varmt vejr. Ifølge US Environmental Protection Agency (EPA), "græsplæne og haven vanding udgør næsten 40 procent af total husholdningernes vand brug om sommeren." Regn tønder sidder under tagrender downspouts at indsamle og opbevare regnvand til landskabspleje og andre ikke-drikkevand behov. Regn tønder giver miljøet og penge-besparelse fordele, og tilføje en under en downspout gør boligen grønnere steder.

Reduktion i regninger

Husstande indse typisk en stigning i vand regninger i sommermånederne. Indsamling af regnvand i en regn tønde kan hjælpe med at spare på vandet. Bruge indsamlede regnvand til indendørs og udendørs anlæg vanding behov sparer vand i varme, sommermånederne. Regnvand sparer også penge på opgaver som føres biler og vinduer. Ifølge EPA sparer en regn tønde de fleste mennesker omkring 1.300 gallons af vand i sommermånederne. Indsamle regnvand omkostninger intet når en regn tønde er købt, og bruger mindre vand fra hanen sænker utility regninger.

Sundere planter

Ikke-chlorerede regnvand bidrager til at opretholde et sundt samfund af mikroorganismer i jorden, som til gengæld holder planter og græsplæner sund. Fordi postevand indeholder klor for at dræbe bakterier i vores drikke levering, reducerer vanding med det populationer af gavnlige mikroorganismer, leve i de øverste jordlag. Mikroorganismer forbedre jordbundens evne til at understøtte planteliv---kendt som jord "tilth"--- og støtte i næringsstof overføre fra jord til planterne. Planter med lange, tynde blade som Dracaena (Dracaena spp.) og spider plante (Chlorophytum comosum) reagerer dårligt på fluor i vand fra hanen, hvilket gør regnvand en bedre mulighed for disse plantesorter.

Storm vandafstrømning

Ifølge City Minneapolis producerer en tomme af nedbør på en 1000 kvadrat-foot tag cirka 600 gallon af storm vandafstrømning. Tag afstrømning afløb til kommunale storm vandsystemer og indsamler forurenende stoffer fra ikke-gennemtrængelige overflader, da det flyder. Storm vandsystemer rute regnvand væk fra hvor det falder naturligt vandveje som søer, åer og damme. Routing regnvand væk fra hvor det falder forhindrer genbestilling af tabellen grundvand i ét område og kan oversaturate et andet område. Regn tønder fange regnvandet inden det ophobes forurenende stoffer og holder afstrømning ud af storm vandsystemer og naturlige vandløb. At reducere efterspørgslen på storm vandsystemer sænker risikoen for oversvømmelser på grund af systemet overkapacitet og nedsætter vandforurening fra afstrømning.

Nødberedskab

Regn tønder giver en backup kilde til vand i tilfælde af en tørke, naturkatastrofe eller andre nødsituationer. Tørke medføre økonomiske og miljømæssige skader og på side at have en forsyning af regnvand kan bidrage til at afbøde nogle af de negative virkninger. Vand service kan blive utilgængelig af årsager, såsom en brækket kommunale vand main eller funktionssvigt godt pump. Opsamlet regnvand indeholder en backup andet vandforsyning til fornødenheder såsom toiletskyl.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com