Regn tønde tilskud

May 4

Regn tønder indsamle og opbevare vand til senere brug. Dette vand er gratis og indeholder ikke klor, kalk eller calcium. Regn tønder giver en miljøvenlig vand til vanding i haven, bilvask eller udfylde en swimmingpool. Flere regn tønder kan kobles sammen til at øge lagerplads. Regn tønder holde vand fra indtastning af storm afløbssystem, faldende afstrømning forurening af vandløb og erosion. Køb en regn tønde kan koste flere hundrede dollars. Bygge en kan koste over hundrede dollars.

DC Greenworks regn tønde Program

I Washington, DC installerer DC Greenworks organisation regn tønder for kun $30. På grund af populariteten af programmet er der en 3-5 måneders ventetid for regn tønder. For at opveje denne ventetid og opfylde deres mål om at installere 1.000 regn tønder i et år, tilbyder denne organisation en regn tønde rabat program. Støtteberettigede regn tønde modeller identificeres og ansøgningsskemaet findes på hjemmesiden. Disse programmer er en del af RiverSmart boliger Grant Program.

DC Greenworks1341 H Street NE, Suite 203Washington, DC 20002202-518-6195www.dcgreenworks.org

Rutgers vand ressourcer programmet - opbygge en regn tønde Workshop

Rutgers University andelsselskab udvidelse har en regnvand Management i din baghave program, der tilbyder en bygge en regn tønde Workshop. Denne workshop er også en del af vand bevarelse programmet for New Jersey, som får støtte fra det amerikanske Environmental Protection Agency. Ud over at undervise studerende hvordan man opbygger en regn tønde, subsidierer workshoppen udgifter til materialer. De samlede omkostninger til 2 timers workshop er mindre end $50.

http://www.Water.Rutgers.edu/Stormwater_Management/rainbarrels.html

Buffalo Niagara RIVERKEEPER regn tønde Donation Program

Bruger bevilge penge fra EPA, donerer Buffalo Niagara RIVERKEEPER organisation regn tønder. Modtagerne er forpligtet til at have en ekstern rendestenen system med en downspout. Organisationen prioriterer høj synlighed sites, som offentlige kontorer og skoler og lav indkomst boligområder.

Buffalo Niagara RIVERKEEPER1250 Niagara St.Buffalo, NY 14213716-852-7483bnriverkeeper.org


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com