Regnorm bevægelser forårsaget af kaffe

September 13

Regnorme som kaffegrums

Selv om årsagen er ukendt, synes regnorme at være tiltrukket af kaffegrums. Når kaffegrums er spredt rundt om planterne eller bruges i kompost bunker, øger befolkningens orm. Det gavner jord og plante liv.

Regnorme spise rådnende og dødt organisk stof i jorden og især som kaffegrums. Deres fordøjelsessystem nedbryder kemikalier i hvad de spiser og genbruger kemikalier i hele jord, hvilket resulterer i en rigere, mere produktive jord. Mere orme og aktivitet, de flere de jord fordele.

Aktiviteten af mikrober øger

Regnorme spise mikroorganismer, og deres affald indeholder endnu flere mikroorganismer. Deres fordøjelsesprocessen tilføjer mikroorganismer til at nedbryde næringsstoffer til worm's interne absorption. Deres affald er så indsat i en form, der nemt indtages af planter.

Struktur af jorden forbedrer

Som regnorme spise nær overfladen af jorden og hule til dybere dybder, efterlader de deres affald undervejs. Det, plus den jord, de trækker frem og tilbage, ændrer den kemiske jordstrukturen. Orme kan udveksle top seks inches af jord hver 10 til 20 år for at hjælpe med at reducere udpine jorden næringsstoffer nødvendig for planternes vækst.

Ledningsnet er stillet til rådighed for Root ekspansion

Orme gravende fra forskellige dybder løsne jorden og forlader næringsstoffer i ledningskanaler, gøre det befordrende for underground udvidelse af rodsystemer af planter på overfladen.

Resterne af overfladen rester er begravet

Over tid, er resterne af overflade rest--f.eks stilke og blade--omfattet af regnorm affald, trak underground af orme og taget til dybere dybder. Dette beriger jorden.

Ekstra fordele ved at bruge kaffegrums

Lugten af kaffegrums drev væk katte, blandt andre dyr. Også, når det er arbejdet i jorden det eliminerer snegle (som er wormlike bløddyr i familien snegl), hindrer Ukrudts-vækst, sætter syre i jord og tiltrækker regnorme.Over er 10% af kaffegrums kvælstof-rige proteiner er nødvendige til at forbedre spiring og vækst af frø.En kulstof til nitrogen ratio af 11 til 1 er nødvendig for planter og jord. Kaffegrums har dette forhold.Vand aktiverer foretagelse af kaffe, så olier, fedtsyrer, kulhydrater og andre stoffer ikke opdelt efter vand forbliver i haven til at berige jorden.Nogle af de kemiske stoffer i kaffegrums tage flere måneder at bryde. Regnorme spise kaffegrums og mikroorganismer og transportere dem dybt ned i jorden, positivt ændre den kemiske struktur af jorden og løsne jorden for at fremme luft og vand bevægelse.Der er beviser kaffegrums tilladt at nedbrydes i jorden beskytte visse grønsager som bønner, agurker og tomater fra svampen.

Kompost bunker

Selvom kaffegrums ikke er blevet fundet for at være produktiv for alle plantevækst, er de blevet anbefalet at komponere op til 20 procent af kompost bunker. Kaffegrumset tiltrække regnorme, som igen tage næringsstoffer fra kompostbunke i jorden og berige jorden.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com