Regnorme i det nordøstlige USA

September 18

Regnorme i det nordøstlige USA

Regnorme, betragtes af biologer som "aliens" at nordøstlige Amerika, blev transporteret til vores jordbund fra Europa. Dette væsen er primært kendt for sin rolle i nedbrydning og jord berigelse. Men denne squirmy undren er ikke altid gavnligt for vores økosystem. Planteliv af nordøstlige skove er truet af denne invasive arter. Skove, der stoler på en undercover af blade strøelse nu lider af fordelingen af denne sag. Flere af ikke-hjemmehørende orme er godartede, mens andre foretage en alvorlig trussel mod plante biologi.

Den ottekantede-tailed orme

Den ottekantede-tailed orme (Dendrobaena octeadra) lever duff, men har ingen negative virkninger på skovene i nordøst. Denne meget rigelige orm spiser ikke helhed af de blade, hvor det er bosat. Det er identificeret ved sin ottekantet formet hale, mørk-farvet krop og korte længde (ca. 3 cm). Denne overflade-bolig arter kan også findes bosat i komøg og meget økologisk jord.

Røde orme

Den røde orm (Eisenia fetida) er den fælles nightcrawler. Denne art findes i haven senge og udmærker sig ved sin evne til at grave dybt, gravende huller. De lever på rådnende sagen dybt i jorden. Den røde orm er kendetegnet ved sin røde og buff skiftevis striber. De besidder både mandlige og kvindelige reproduktive organer, så de kan reproducere ved at lægge sammen ende til ende eller side ved side.

Marsh orm

Ormen marsh (Lumbricus rubellus) er den mest udbredte arter, der oser ravage i skovbunden. De menes at have været introduceret af mudder-pakket root bolde af planterne transporteres fra Europa. Fordi de indtager blade strøelse, ændre de fuldstændig frø base for eksisterende nordøstlige skovplanter, dette gør det umuligt for visse arter at spire. Denne orm, betragtes som gavnlig i landbruget omgivelser, har nu overført til skoven, ødelægge træet kimplanter, bregner og vilde blomster.

Blå orm

Blå orme (Perionyx excavatus) er ofte forveksles med røde orme på grund af deres lignende udseende. For at skelne mellem to, finde spidsen kommer ud af det blå orm hale. Den røde orm er også en decomposer, den blå orm er en jord arbejdstager. Blå orme flytte utrolig hurtigt i en tomme orm-lignende måde. De trives i varmt vejr og har været kendt for at invadere røde orm senge i sommeren. Når temperaturen dips, blå orme kan ikke længere overleve i lavvandede jord dybder.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com