Regnskoven tema udsmykning ideer til en børnehave

September 14

Regnskoven tema udsmykning ideer til en børnehave

De ni måneder, der fører op til fødslen af en lille én er fyldt med spænding og præparater. Måske bliver en af de mest underholdende dele af forberedelsesprocessen børnehave klar til nytilkommen. Uanset om du har en dreng eller en pige, er en regn skov-tema børnehave køn neutral, legende og fuld af farver, teksturer og billeder, der vil stimulere baby, som han eller hun vokser.

Regnskoven vægge

Brug væggene som udgangspunkt off point for børnehaven. Grøn er farven oftest forbundet med regnskoven, og flere nuancer af denne farve vil arbejde i dette tema værelse. Mørkegrøn fremkalder en følelse af frodige regnskov løv, men i en børnehave kan du vælge en lysere grøn, ligesom salvie eller en jade grøn, til at lyse op i rummet. Hænge overføringsbilleder af tropiske planter, træer, vinstokke og regnskov dyr. Give vægge tekstur af framing dem med bambus.

Møbler

Mørke træmøbler--som kirsebær eller mahogni, eller dem med en mørke espresso finish--fungerer godt for en regn skov-tema børnehave. Bruge en krybbe med en spaltegulve tilbage, som i sidste ende kan bruges som en headboard for et lille barn seng. En høj, mørk træ kommode er ideelle til opbevaring af tøj og legetøj; en kortere kommode også giver storage, med toppen fordobling som et puslebord. En polstret lænestol eller en gyngestol fungerer som et sted at sidde til sent om aftenen fodringer og et behageligt sted at samles til godnathistorier. Butik bøger og legetøj på en mørk træ bog hylde.

Tekstiler

Bruge sengetøj, der vil bidrage til at skabe en regnskov vibe. Brug leopard, gepard eller zebra print stof til sengetøj, gardiner og endda som et dække for en pude på det vuggende eller overstuffed stol. Du kan også bruge stof at funktioner nuancer af grønt eller regnskov dyr som aber eller elefanter. Et kast tæppe lavet af faux fur og draperet langs kanten af krybbe eller på bagsiden af stolen tilføjer en frodig element til rummet.

Tilbehør

Accessorize værelse for at fuldføre udseendet, regnskoven. Hænge bambus nuancer på vinduerne. Twist grønt stof og suspendere fra loftet for at oprette vinstokke, hvorfra du kan hænge Plys aber. Lagerføre en bog hylde med regnskoven billedbøger og udstoppede dyr. Bringe en bregne eller bambus potteplante ind i stuen. Placer et overdådigt grønt kaste tæppe på gulvet. Indføre et levende element til rummet med en fisk akvarium. Ikke blot vil fiskene tilføje til tropiske udseendet af rummet, men den perlator boblende støj skaber beroligende hvid støj til baby.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com