Rejst Ranch færdige kælderen ideer

January 3

Hævet ranch plantegninger er et populært valg for skrånende byggepladser. Kælderen er skåret ned i jorden, delvist gravet ud og de vigtigste boligareal er over kælder, på anden sal. Arbejdsnedlæggelse kælder (også kendt som en dagslys kælder) af en hævet ranch tilbyder yderligere beboelsesrum, der kan være færdig der passer til mange forskellige formål. Disse kældre funktionen windows på mindst en side og som regel har en dør på ydersiden, der fungerer som en anden indgang til huset.

Familieværelse

Færdige kældre tilbyde et område til at sprede sig i en afslappet familieværelse. Med adgang til ydersiden, kan familieværelser være hovedkvarter for en grill eller omklædningsrum for en swimming pool. Du kan forsyne med komfortable sofaer, et underholdningscenter og tabeller for gåder, spil eller lektier. En computer arbejde station i det ene hjørne giver familiemedlemmer til at forblive tæt mens involveret i forskellige aktiviteter.

Hobby/legerum

I modsætning til traditionelle mørke kældre har mest rejst ranch kældre adgang til dagslys, forhindrer en lukket-off eller klaustrofobisk fornemmelse. Opdele din færdige kælder i områder for spil, håndværk og Hobbyer. Du kan installere kabinetter til opbevaring af hobby og håndværk, og en nem at rengøre flise eller plettet betongulv til at foretage rydning af spildt maling eller lim hurtigt og nemt.

Lejlighed

Uanset om en slægtning eller som en ekstra indtægtskilde, gør separat indgang og relativt store firkantede optagelser af hævet ranch kældre dem ideelle til en separat stue. Du skal have plads til et lille badeværelse, effektivitet køkken og separat stue og soveværelser. Kontrollere zoneinddeling og bygningsreglementer i dit område, før du tager denne design rute.

Home Gym

Oprette et hjem gym i din færdige kælder. Arbejde på løbebåndet mens du nyder udsigten ud af et vindue, eller Konfigurer et storskærms-tv i hjørnet til en film og motion marathon. Installere blinds på windows til ekstra beskyttelse af personlige oplysninger og at blokere solens genskin.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com