Religiøse Centerpiece ideer

August 17

Familier og venner samles ofte til måltider på religiøse helligdage. Det er en mulighed for fest og ros i overværelse af de personer, der er tættest på dig. På disse begivenheder, kan en centerpiece efter dagens tema komplet tabel indstillingen. Uanset hvad din religion, kan du oprette en centerpiece, der taler til din tro. Handlingen om at gøre centerpiece kan også være åndeligt som din hyldest til en højere magt.

Passion Centerpiece

Få tre søjle stearinlys indehavere, en højere end to andre. Placere et stearinlys i hver indehaver og arrangere dem i en række repræsenterer Kristus på korsfæstelsen. Disse tre stearinlys bør der i midten af tabellen og omgivet af negle, torne og rosenblade til at simulere Kristi blod. Hvis det ønskes, skal du bruge en lyse hvide stearinlys i midten og kedelig dem på begge sider til at afspejle Kristi renhed.

Hanukkah Centerpiece

Læg en lille Menorah på et stykke af blomster skum og spore dens base. Tegne Star of David omkring sporing, derefter skæres væk overskydende skum. Vedhæfte Menorah til toppen af skum stjerne med varmt lim. Derefter Indsæt skåret kviste af Buksbom og blå hindebæger i skum, indtil det er dækket. Tilføje stearinlys til Menorah til tændes ved solnedgang.

Christmas omdrejningspunktet

Udfyld en bred glasskål med småsten eller sand. Plukke blomster og grønt fra en julestjerne og indsætte deres stængler i småsten langs kanten af skålen, danner en ring. Placere en figur af en engel eller baby Jesus i midten af skålen. Hvis du ikke ønsker en figur, skal du bruge et par te stearinlys i stedet for.

Solstice Centerpiece

Begynde med et rundt spejlingssæt i midten af bordet. Brug bordsalt, tegne en femtakket stjerne på spejlet. Placer en te stearinlys på hvert punkt repræsenterer de fem elementer: brun for jorden, gul for vinden, rød for brand, blå for vand og hvid for ånd. I centrum af stjernen, placere en lille skål eller mørtel indeholdende brændende sage.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com