Remodeling 1930s hjem

February 25

Remodeling 1930s hjem

Remodellering et hus fra en tidligere æra som 1930s ofte betyder støder antagelser om familie og hjem liv, virker trange og ubehageligt i dag. At kende de værdier, der er afholdt af 1930s bygherrer, husejere de tjente og den måde huse blev bygget vil hjælpe dig med at holde bedst ånd og struktur, som du remodel dit ældre hjem for at opfylde behovene i din moderne familie.

Social uro og 1930s

Huse bygget i 1930-erne afspejles omvæltning af to foregående årtier: chok af første verdenskrig, sammenbrud af livet på landet og urbaniseringen relateret til den store Depression, og optimisme omkring mekanisering og arbejdsbesparende kapaciteten. Hurtige urbanisering skabt et intenst behov for billig energieffektive boliger. Både krigen og den store Depression havde vendt amerikanske øjne mod en større verden og dens arkitektoniske stilarter. Huse fra 1930-erne afspejler den fremherskende desperation for stabil beskæftigelse. Hårdt arbejde og rigelige lokale materialer afspejles i massivt murværk og brolægning og kabinet bygget til sidste, faste strukturer for skrøbelige gange.

1930s design virkninger

I hurtigt voksende byer, fremkaldte Prairie-stil og fire firkantede huse de rene linjer og nådig rum af idealiserede landdistrikterne hjem. Rene linjer og omhyggelig brug af alle tilgængelige indvendige rum karakteriseret en anden kilde til hurtig byudvikling: factory-kit hus. Kit huse benyttede sig af fabrikken præcision, shipping lavprisimport små til mellemstore huse, der kunne være samlet lokalt. For disse bungalow stilarter var parolen effektivitet og økonomi. Rum under trappen eller windows kom med opbevaring indbyggede funktioner og butiksarealer antaget nye strømlinede inventar og apparater såsom vaskemaskiner og hele huset ovne. Sears banebrydende ballon rammekonstruktion, en tidlig version af drywall og asfalt helvedesild, alle tilberedt hjem mere økonomisk. For både små - og større-hjem ejere, huse, der "genoplivet" de mest karakteristiske kvaliteter af britiske øer, kombineret fransk eller spansk huse godt håndværk og nyligt værdsat effektivitet.

Lagring af aktiver

Når remodeling et hus fra 1930s, huske på tilgængeligheden af gode materialer og godt håndværk når huset blev bygget. Oftest, har efterfølgende ejere dækket nogle af dit hjems aktiver med lag af maling, linoleum eller skræl og stick flise. Strip test patches på bjælker, gulve, trin og træværk til at afsløre oprindelige løvtræ, der vil øge din renovering. Forvent holdbare gips arbejde og sten arbejde. Kig på kit-hus planer, stadig er til rådighed i trykte kataloger, til at bestemme, hvad der kan være under lag af delvis renovering. Genoplivning huse kan vise arbejdet i lokale håndværkere i træværk, smedejern og andre dekorative materialer.

At holde Remodeling i forhold

Især hvis udvidelse er en del af din plan, forsøger en vellykket renovering at holde ånden i det oprindelige design ved hjælp af lignende proportioner. De nyeste kommercielt tilgængelige vindue design kan give lys du har altid længtes efter, men til en pris af forstyrre design integritet. Dublere historisk vindue, vil dør, trin og trim dimensioner obligation nye områder visuelt til gamle, at skabe en "bare lige" føler for hele projektet. Kombinere mønster bøger og arkitektoniske historie med dine egne målinger og observationer for at få et ensartet udseende. Lære mere om de kritiske stilistiske elementer i dit 1930s hus kan endda lade dig med at reparere de dårlige valg af tidligere renoveringer.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com