Remodeling ideer til 1970s Ranch stil hjem

January 17

Remodeling ideer til 1970s Ranch stil hjem

Forstæder er fuld af ranch stil hjem og bungalows, at boligejere bygget i 1970 ' erne. Mens nogle af disse huse er ganske rart, kan andre bruge en ansigtsløftning. Nogle af de æstetiske valg i 1970 ' erne stå ikke sin prøve af tid, og mange husejere er klar til at gøre væk med deres avocado-farvede toilet eller aluminium sidespor.

Trægulv

Hvis dit 1970s ranch hus er stadig i besiddelse af sin rulletobak tæpper, er de sandsynligvis ikke i stor tilstand på dette tidspunkt. Rulletobak tæpper var en tvivlsom idé at begynde med på grund af deres underlige udseende og umuligheden af at holde dem rene. Overvej at fjerne tæpper og erstatte dem med hårdttræ gulvbelægning. Hårdttræ giver en attraktiv moderne overflade, der blander godt med ranch hjem og er langt lettere at holde ren end tæpper. Du kan stadig have varme tæpper af herunder smide tæpper eller orientalske tæpper i midten af rummet. Den smukke hårdttræ vil accent disse tæpper.

Stuk

Mange 1970s ranch huse var dækket i vinyl eller aluminium sidespor. Mens disse materialer udfører som annonceret i form af at være lav vedligeholdelse, de er ikke særligt attraktivt, og de giver et hus en præfabrikerede føler. Erstatte sidespor med en stuk finish kan transformere udseendet af et hus. Det giver dig også mulighed for at eftermontere hus med udvendige stive skumisolering, dermed øge energieffektiviteten i dit hjem. Hvide stuk vægge kan give et hjem en attraktiv Middelhavet føler, og de tjener som en passende baggrund for blomster, buske og planter, klatring.

Farvel tekstureret lofter

Tekstureret lofter, undertiden kendt som "popcorn," er en anden arv i 1970 ' erne, at ikke alle elsker. Der er måder at slippe af med dette look, hvis du ikke kan lide den. Du kan hyre en gipsvæg professionel komme og give hele loftet en skimme frakke, hvilket betyder, at han vil dække tekstur med drywall sammensatte og sand det glat. Alternativt, der er kommercielle loft produkter du kan installere for at dække de teksturerede lofter. Disse er normalt i form af fliser, som du anbringer til loftet. En anden mulighed er at installere en sænket loft, selv om æstetikken af dette ikke er nødvendigvis bedre end popcorn.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com