Remodeling ideer til et køkken med højt til loftet

December 13

Remodeling ideer til et køkken med højt til loftet

Køkkener med højt til loftet har en masse potentiale for kreative udsmykning. Højt til loftet skaber en følelse af plads, gør rummet synes større end det egentlig er. De giver også vægplads for omfattende kabinetter, kunst og windows. Derudover kan lofterne, selv være egnet til tilsætning af ovenlys.

Ekstra kabinetter

En fordel ved høje lofter er, at ekstra skabsplads kan indarbejdes uden at bruge mere horisontale område. Højere kabinetter kan installeres over eksisterende kabinetter. Fordi disse højere kabinetter ikke vil tilgås så bekvemt, kan de bruges til store mindre hyppigt anvendte elementer. En simpel skammel kan opbevares i et køkken skab for at få adgang til overskabe når det er nødvendigt. Afhængig af højden af loftet, kan skabene forlænges helt op til opfylder loftet, eller de kan bygges med et mellemrum mellem deres toppe og loftet. Denne hyldeplads kan bruges dekorativt ved at placere kurve, kunst eller samleobjekter på det.

Pot bøjler

Hvis køkkenet har en ø, er tilføjelsen af en støbejern pot bøjle, der hænger fra den høje loft over center island en stor funktion til ethvert køkken. Ud over at være praktiske og gør gryder og pander lettilgængelige, skaber visuel interesse for kobber og støbejern gryder og pander en visuel billede, der er i overensstemmelse med en uformel æstetisk.

Høj Windows

For at give køkkenet, en mere lys og åben føler og et bedre overblik, kan eksisterende windows erstattes af højere windows, at nå længere op mod det højt til loftet. Da lys næsten altid træder et værelse på en nedadgående vinkel, aktivere høj windows lys mere direkte belyser en plads til en længere del af dagen. Dette er især vigtigt i et køkken, der ofte anvendes om morgenen og om aftenen når direkte sollys er i høj kurs.

Store kunst

Højt til loftet betyder høje mure, og høje mure kan være et godt sted at hænge stor og dramatisk kunstværker. Vælg en enkelt kunstværk, der er i overensstemmelse med indretningen af køkkenet, og er stor nok til at dominere den væg, hvor det vil blive hængt. Abstrakt maleri er ofte ideelle til dette formål, da det skaber en baggrund føler for aktiviteten i køkkenet, uden at fremlægge konkurrerende emne.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com