Remodeling Tips til midlertidig vægge

December 16

Uanset om du sætter op en midlertidig væg selv eller der er allerede en i dit hjem, kan den måde du remodel dit midlertidige væg gøre det ligne en original del af rummet eller gøre det stick out. Midlertidig vægge er ofte bygget af entreprenører til at bære en belastning eller af husejere at opdele et større rum til at oprette to mindre værelser.

Match det op

For at gøre din midlertidige væg ligne det tilhører, match det op. Male væggen samme farve som de øvrige vægge i rummet. Brug den samme trim, eller bruge andre elementer, som indretning og hardware, til at gøre væggen ser ud som det passer med resten af rummet.

Tilføje skum

Hvis du sætter en midlertidig mur i en lejlighed eller andre lejet plads, skåret ud og læg et lag af tynde skum mellem de oprindelige dele af rummet og din væg. For eksempel, sætte et stykke af skum mellem loftet og væggen og gulvet og væggen før du sætter den til at holde væggen fra at gøre ekstra mærker på overfladen ved siden af skruehullerne.

Dække hullerne

For at gøre din midlertidige væg ser udfyldte, dække hullerne mellem loftet og væggen og gulvet og væggen. Negle et grundlæggende stykke af støbning på væggen, selv til at dække det tomme rum. For at gøre væggen matche de andre områder af dit hjem, skal du vælge en molding, der passer til resten af rummet. Hvis den permanente støbning er pebret, vælge en enklere støbning og maling eller pletten det en lignende farve.

Bruge stof

Hvis maleri din væg er ikke en mulighed, skal du bruge stof til at dække det. Hænge gardiner eller stof fra dit loft for et simpelt fix, eller anvende stoffet direkte på væggen som tapet, ved hjælp af en stivelse og vand løsning. For en mere kompliceret udseende. vedhæfte flere typer af stof på væggen i striber eller firkanter. Når du har brug at fjerne væggen eller forlade rummet, kan du fjerne stof med lidt vand eller en blanding af skyllemiddel og vand.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com